Юве пусна Дзадза във Валенсия

Нападателят на Ювентус Симоне Дзадза съвсем скоро ще премине под наем във Валенсия. Двата клуба постигнаха съгласие по всички основни точки по време на преговорите в Торино. Остава да се уточни единствено след колко изиграни мача Дзадза ще стане собственост на „прилепите“. От Юве настояват клаузата за задължително закупуване да влезе в сила още след 5 мача на нападателя с екипа на „лос че“, за да не се повтори историята с Уест Хам. През лятото „чуковете“ взеха Дзадза като преотстъпен, но след това се отказаха от услугите му преди той да е изиграл необходимите 14 мача и решиха да го върнат на Ювентус.

Спортният директор на Валенсия Хесус Гарсия Питарч е приел условието на италианския клуб и се предполага, че формалностите няма да отнемат много време. След края на сезона от „Местайя“ ще платят 16 млн. евро, за да закупят Дзадза.

Сделката беше под въпрос след оставката на Чезаре Прандели като треньор на Валенсия, но по всички личи, че все пак ще се осъществи.

bet365

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.

* В Бет БГ ще прочетете още футболни прогнози за мачовете от Висша лига, Ла Лига, Бундеслига, Лига 1, Серия А, Чемпиъншип, Лига Европа, Шампионска лига, български футбол, MLS – Висшата лига на САЩ и Руска Висша Лига всеки ден в удобен за ползване формат. Публикуваме още и новини и коефициенти за тенис, баскетбол, надбягвания с хрътки, конни състезания, спортни залози за Мондиал 2018 и много други. Научете  най-новото за любимите ви отбори, прочетете анализите на нашите експерти, статистика, новини за трансфери и събития около ваши фаворити. Повече информация за спортни залози за Световното по Футбол – Мондиал 2018, Русия може да намерите настраницата на bet365 – https://bet-bg.com/bet365