Юнайтед и Уензди завършиха 0:0 в дербито на Шефилд

Юнайтед и Уензди завършиха 0:0 в дербито на Шефилд от 17-ия кръг на Чемпиъншип. „Остриетата“ могат да съжаляват много повече, че не успяха да стигнат до победата, тъй като изпуснаха дузпа в 15-та минута.

Първата възможност в мача се откри пред домакините още в 4-та минута, когато Джон Флек отправи опасен удар, но Доусън спаси.

Съдията Медли свири дузпа за Шефилд Юнайтед в 14-та минута за нарушение на Морган Фокс срещу Марк Дъфи.

Камерън Доусън спаси дузпата, която Дейвид МакГолдрик изпълни в 15-та минута. Нападателят на Юнайтед стреля в долния ляв ъгъл, но Доусън успя да спаси.

Киърън Фрийман стреля с глава в 17-та минута, но не успя да намери очертанията на вратата на Доусън. Две минути по-късно Джон Флек отправи опасен удар, но не намери очертанията на вратата.

Дейвид МакГолдрик отправи удар от разстояние в 50-та минута, но Доусън спаси.

В добавеното време на мача Били Шарп стреля отблизо с глава, но в аут.

В заключителните секунди на срещата Оливър Норууд стреля, но Доусън спаси.

Шефилд Юнайтед е втори във временното класиране с актив от 30 точки, колкото има и лидера Лийдс, както и третият Норич. Шефилд Уензди е седемнайсти с 20 точки.

Официални спонсори на EFL Championship са: Thaiairways, Ginsters, Burton Menswear, Mitre.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Графиките и текстът в bet365 се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове bet365 bg ще покаже графика, заедно с пазарите на bet365 live. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката с bet365prognozi. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia. bet365 mobile работи с bet365 mobile android и iOS, mac. Може да откриете bet365 app в следните търсачки: google, bing и yahoo.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG