Ямайка – САЩ четвъртък 04 Юли

Двубоят между Ямайка – САЩ ще се проведе на 04 юли (четвъртък) от 04:00 часа след полунощ в среща от КОНКАКАФ Златна Купа. Ямайците избраха идеалното време да вземат последната победа от турнира, когато победиха Панама миналия път, макар че не бяха твърде убедителни.

Коефициентът за победа на Ямайка е 7.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50Залози за това Панама да победят се приемат с коефициент 1.55. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Ямайка – САЩ: Двубой статистика

Ямайка нямат загуба в последните си 5 мача.
САЩ са в победна серия от 4 мача.

Ямайка – САЩ: Прогноза

От гледна точка на залаганията, като се има предвид, че нито Ямайка, нито САЩ са допуснали голове като гост, няма да е трудно да се подкрепи мач с малко цели, макар че ако почетем под повърхността, „И двата отбора да отбележат гол“ се откроява като жизнеспособна опция при настоящите цени. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за bet365 CONCACAF само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за футбол можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

bet365 предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Евро 2020, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com