Ян Регенсбург – Гройтер Фюрт 31 Януари

Двубоят между Ян Регенсбург – Гройтер Фюрт ще се проведе на 31 Януари (петък) от 19:30 часа в среща за Бундеслига II на Германия. Континенталната арена е крепост за Ян Регенсбург напоследък. Докато Greuther Fuerth спечели само две победи като гост досега, разчитайте на домакините да са във вихъра си в петък.

Коефициентът за победа на Ян Регенсбург е 2.05. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Залози за това Гройтер Фюрт да победят се приемат с коефициент 3.4о. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални бет365 коефициенти, кликнете на банера.

Ян Регенсбург – Гройтер Фюрт: Двубой статистика

Регенсбург са в серия от 5 поредни домакински победи.
Бенедикт Салер има повече жълти картони (7) от всеки друг играч на Регенсбург. Пол Сегуин е с 6 за Гройтер Фюрт.
Регенсбург нямат загуба в последните си 5 мача.

Ян Регенсбург – Гройтер Фюрт: Прогноза

Междувременно, Ян Регенсбург са обули обувките си за отбелязване на голове пред собствената си публика. Седемнайсет от тридесет и три гола, които досега са реализирали, са дошли само от сблъсъците им на това място. Очакваме убедителна домакинска победа от мача тази седмица. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet365 мобилно приложение на mobilebet365. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Bundesliga II можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com