Английската Висша лига е царят, когато става дума за тв права. Целият свят се диви на зрелищата, които гледаме всяка седмица по терените в Англия. Именно непредвидимостта на мачовете

, страхотният залог, голямата битка и красивият футбол са причините това да е едно наистина голямо събитие всеки уикенд. Предвид равностойността на отборите, често коефициентите за мачовете са доста високи, дори и да играят изявени фаворити като Челси, Манчестър Сити, Тотнъм и Арсенал. Именно тук, ако сте истински познавач, можете да изкарате сериозна сума, следвайки прогнозите в Efirbet.com. Освен това, можете да изживеете неповторима емоция с двубоите от Висшата лига, докато чакате мача Ви да излезе.

Лестър сътвори истинска магия през последния сезон и съвсем запали и малкото останали пуритани по магията на английския футбол. Факт е, че Джейми Варди и компания нанесоха огромна вреда на букмейкърите, след като станаха шампиони при коефициент 5000 преди края на сезона. Един куп познавачи в началото и средата на сезона сложиха немалки суми на отбора и сега сайтовете търпят милиони загуби. Де факто, има как да реализирате сериозна печалба в този шампионат, просто трябва да следвате всички информации за контузии и наказани в отборите, написани в нашите прогнози. Освен това, замисляйте се понякога да не играете на краен изход, защото в тези завързани двубои игра на голове може да е доста по-лесна, приятна и печеливша.

Красивият и зрелищен футбол е кралят на спортовете, а Английската Висша лига е неговият бастион. Играйте на местните мачове и станете част от магията на този шампионат. Може да проследите нашите прогнози за Премиършип и английските отбори в публикациите по-долу.