bet365

Bet365 е сред водещите не само в България букмейкъри с повече от 18 милиона клиента от 200 страни по света. Сайтът поддържа 18 езика, включително и български. Бет365 взе своя лиценз от ДКХ

, след дълго оспорване и съдебни дела. Сега вече всички играчи от България могат да открият сметка в Bet365 без проглем, а също и да получат достъп директно през официалния сайт на букмейкъра. Лицензираният Бет365 предлага и оптимизирани мобилни решения за своите клиенти.

Като всяка себеуважаваща се компания за онлайн залагания, Бет365 има разработени мобилни апликации за двете най-популярни платформи за преносими устройства iOS и Android.

Разбира се, букмейкърът има създадена и мобилна версия на своя сайт, така че той да е удобен за използване, дори и без инсталирането на специални програми и приставки.

Ревю на мобилната версия и апликация на Bet365

Интерфейсите на мобилната версия на сайта и на апликацията са почти идентични и са изпълнени в характерните за букмейкъра светло сиви и зелени акценти. В сравнение с десктоп версията на сайта, мобилната и тази от приложението не се различават особено, което запазва познатата потребителска среда за използване. Разбира се, мобилната версия на сайта на Bet365 е направена по специален начин, така че интерфейсът динамично да се нагажда според големината на екрана на мобилното устройство и същевременно да е удобен за работа.

Предимствата на мобилните апликации

Мобилните приложения за преносимите устройства дават възможност на потребителите да персонализират своите джаджи според нуждите им. Това дава свободата на всеки един собственик на мобилно устройство, инсталирайки специални приложения с различна функционалност, да добави нови екстри и функции, с които да работи.

Разбира се, всяка мобилна платформа е придружена и от магазин за приложения с множество безплатни и платени за нея апликации.

Мобилното приложение на Bet365 представлява именно такава малка програмка, която ви позволява само с един клик да започнете да залагате онлайн.

Мобилна апликация на Бет365 за Андроид

Апликацията на Bet365 естествено не присъства в официалния сайт за мобилни приложения на Андроид Google Play, тъй като там приложенията от хазартен тип не се толерират и това е в противоречие с условията за добавяне на приложения в магазина.

На официалния сайт на букмейкъра обаче, Андроид апликацията е достъпна за безплатно изтегляне. За целта заредете сайта bet365.com в браузъра на Андроид устройството си и отидете в най-долната част, където трябва да видите линк „Виж всички Приложения на bet365„.сваляне на мобилна апликация за бет365 от сайтарегистрация в bet365 през мобилни устройства

Разбира се трябва да сте сигурни, че отметката в раздел “приложения” за инсталиране на странични апликации на вашето устройство е поставена както е показно на снимката с интрукциите.