bet365

За да може да даде пълна свобода на своите клиенти при избора на това, от къде им е по-удобно да играят, Bet365 са разработили специални апликации за популярните мобилни платформи Android и iOS.

Тук отново трябва да напомним, че Андроид апликацията на Бет365 не може да бъде изтеглена от официалния магазин за приложения на Гугъл, тъй като е в нарушение на условията на сайта. Разбира се, пълнофункционалното приложение е достъпно за сваляне в сайта на букмейкъра. При приложението за iOS този проблем липсва и то е свободно достъпно за изтегляне от Apple App Store.

На следващият етап, след като сте инсталирали приложението е необходимо да се регистрирате, ако не сте го направили вече и да се възползвате от апетитните бонуси, които букмейкъра предлага на мобилните играчи.

Разбира се, ако по някаква причина нямате възможност (поради липсва на памет например) да инсталирате някое от мобилните приложения на букмейкъра, винаги можете да се възползвате и от специално разработената за работа с мобилни устройства версия на сайта на Bet365. Той по дизайн почти не се различава от мобилната апликация и предоставя абсолютно същата функционалност.

Интерфейсите и при двата варианта за онлайн-залагания са идентични и познати от десктоп версията на сайта. Това ви гарантира позната среда и комфорт по време на игра.