Ман Юнайтед отново изпусна трите точки

Ман Юнайтед за пореден път се размина с трите точки през този сезон. Този път това се случи при гостуването на Евертън, като срещата завърши 1:1. Златан Ибрахимович откри резултата малко преди почивката след красив прехвърлящ удар. През второто полувреме „червените дяволи“ пропуснаха няколко възможности и удариха греда. Минута преди края Лейтън Бейнс от дузпа изравни.
Отборът на Жозе Моуриньо е шести в класирането с 21 точки, като изостава с девет точки на градския си съперник Манчестър Сити, който е четвърти. Ситуацията на „карамелите“ става все по-неприятна, тъй като те имат едва една победа в последните осем кръга и скоро може да се окажат в долната половина на класирането.

Три минути преди почивката Ибрахимович великолепно прехвърли излезлия напред Стекеленбург. Топката първо се удари в гредата и се застоя около голлинията преди да я премине. И двата отбора подходиха предпазливо и голови положения през първото полувреме липсваха. Това беше първият точен удар в очертанията на една от двете врати от началото на двубоя. Марсиал прати дълго подаване към Ибра, Стекеленбург излезе много далеч от вратата си и позволи на бившия си съотборник от Аякс да го прехвърли по великолепен начин. За 35-годишния швед това бе шести гол в последните пет мача.

Ситуацията на почивката обаче можеше да е различна, ако след 15 минути игра Ман Юнайтед бе останал с човек по-малко. Маркос Рохо влезе по безумен начин за едно единоборство с Идриса Гай. Аржентинецът връхлетя с бутоните напред във въздуха, като за негов късмет уцели топката.

След почивката „червените дяволи“ имаха силен период, а най-добрата възможност се откри пред Андер Ерера. Той обаче не успя да насочи топката в мрежата, а тя се отклони от горната греда.

Минута преди края обаче влезлият малко по-рано Маруан Фелаини събори Идриса Гай в наказателното поле, а Лейтън Бейнт от отсъдената дузпа изравни резултата.

ЕВЕРТЪН – МАН ЮНАЙТЕД 1:1
0:1
– Ибрахимович (42)
1:1
– Бейнс (89-д)

ЕВЕРТЪН: Стекеленбург, Бейнс, Уилямс, Мори, Коулман, Клевърли, Бари, Гай, Миралас, Боласие, Лукаку

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД: Де Хеа, Дармиан, Рохо, Джоунс, Валенсия, Ерера, Карик, Марсиал, Погба, Мхитарян, Ибрахимович

bet365

Следете всички наши експертни анализи,прогнози и предложения за залози с коефициентите на най- предпочитания букмейкър bet365. Бъдете информирани и не пропускайте новини или  събития на живо с нашата Фейсбук страница.

Всички страхотни пазари, за които bet365 предлагат достъп, можете да гледате пряко на Вашия iPhone, iPad или Android. Това  включва футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.