Стураро ще пропусне гостуването на своя тим

Халфът на Ювентус Стефано Стураро ще пропусне гостуването на своя тим на Удинезе от 27-ия кръг на Серия “А”. Футболистът не игра и в срещата с Наполи за Купата на Италия, като последните исзледвания са показали, че има мускулна травма, която ще му попречи да играе и в мача на “Фриули”.

“Последните тестове показаха, че Стефано Стураро има мускулна контузия в коремната област. Състоянието му ще бъде следено от лекарския щаб на клуба и той ще премине нови изследвания през следващата седмица”, обявиха от Ювентус.
bet365

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично, като останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата, като с тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент. Ако желаете да Затворите Залог, трябва да натиснете бутон Затвори Залог под Вашата селекция(и). Ако изберете затваряне на целия залог, тази сума ще бъде уредена и крайният резултат, свързан със залога Ви, няма да повлияе на сумата, изплатена в сметката Ви. Ако изберете частично затваряне на залога, активирайте плъзгача за Затвори Залог, натискайки иконката до бутон Затвори Залог, изберете сумата, която да получите като затворен залог и тази сума ще бъде уредена. Остатъкът от Вашия залог ще бъде уреден според крайния резултат, свързан с него. Предложената сума ще зависи от представянето на Вашата селекция(и) и може да е по-голяма или по-малка от началния Ви залог, позволявайки Ви гарантиране на печалба или намаляване на потенциалната загуба. Затвори Залог е достъпен за определени събития и пазари преди мач и На Живо, за единични и множествени залози за различни спортове, включително Футбол, Тенис, Конни Надбягвания и Баскетбол. Възможността за частично затваряне на залог е достъпна за момента само за единични залози и директни множествени залози и не е налична за другите възможности за множествен залог. Ако Затвори Залог е достъпен преди събитието и не предлагаме събитието На Живо, Затвори Залог ще бъде недостъпен след започването на събитието.