bet365-Какво трябва да знаем за спирането на залог в Bet365

Опцията кеш-аут, която bet365 предлага на своите клиенти,

ви дава възможност да приключите даден залог преди неговия финал. Или с други думи, когато вие направите даден залог, в определен момент може да получите възможността да затворите този залог, като разбира се това ви дава определена сума.

Когато използвате кеш-аут на Bet365 вие не се интересувате от крайният резултат на дадена среща, понеже вече сте прекратили залога си. Има вариант при който може и да дочакате крайният резултат. Става въпрос за частично затваряне на залога, което ви предлага букмейкъра. По този начин вие избирате определена сума, която искате да изтеглите и друга сума, с която оставате в играта. Така можете да се подсигурите като изтеглите, например заложеното от вас и оставите в игра определена сума, която може да ви донесе печалба.

Всички тези суми при частично затваряне се изчисляват автоматично от софтуера на bet365, така че вие само трябва да изберете сумата, която да изтеглите. Когато затворите вашият залог, сумата веднага ще бъде преведена към сметката ви в bet365 и залогът ще се счита за уреден. Кеш-аут на bet365 е много удобна функция, предоставена от компанията за своите клиенти.

За кои спортове и пазари се допуска кеш-аут?

Трябва да знаете, че функцията за затваряне на вашият залог е достъпна само за определени събития, както и за определени пазари. По-популярните типове залози, като краен победител в срещата, общ брой голове, корнери и други са сред тези възможности, които ви дават шанса да затворите залога си, но за определени първенства дори тези възможности могат да бъдат ограничени. Спортовете, за които букмейкъра ви дава правото да затворите вашите залози са изброени в основния обзор за Bet365 представей от експертите на Efirbet.com. Може да затваряте вашите залози, както преди началото на събития, така и по време на тях, когато са на живо. Частичният кеш-аут също не е достъпен за всяко едно събитие. Добре е да знаете, че ако направите даден залог преди мача и имате възможността да използвате кеш-аут преди неговото начало, ако Бет365 не предлага въпросното събитие на живо, то и възможността за затваряне на залога няма да бъде активна и ще трябва да изчакате краят на събитието.

Инструкции за това Как да го затворим залог с Кеш-аут

Затварянето на залога в Бет365 е доста лесна процедура. За целта първо трябва да направите вашият залог, след което да го достъпите в секция „Мои Залози“. Този раздел се намира точно където е областта на електронния Фиш в Бет365. След като изберете раздела с вашите залози, там ще видите всичките ви активни залози, като също така ще видите три подраздела с имена „Затвори Залог“, „На живо“ и „Неуредени“. Именно в първата от трети секции ще видите вашите залози, за които е активен кеш-аута на Бет365.

На примерната снимка, която сме направили за вас, ясно се виждат подразделите. Както виждате има направени 2 залога, но активен за кеш-аут е само единият от тях. Когато сте точно в този раздел „Затвори Залог“, ще видите точно под залога си бутон за прекратяване на залога.
Точно срещу него се намира и плъзгача, чрез който избирате сумата, която искате да затворите и съответно тази, с която вашият залог ще продължи да бъде активен.

На примера е направен залог за поне 2 гола през първото полувреме, но към дадения момент има само 1 гол и ако се съмнявате вече, че ще има още един или сте удовлетворени от сумат на кеш-аут, която ви се предлага, може да постъпите както ние сме направили в този случай, затворили сме залога на печалба.

Както виждате затварянето на залога е лек процес, с който всеки би се справил. А сега, след като знаете и още тънкости, за които ви разказахме, ще бъдете много добре подготвени.

кеш аут в Бет365
Какви са предимствата при Cash-Out-а?

Предимствата, които ви дава bet365 кеш-аут са наистина много големи. Чрез опцията за затваряне на залога, вие може да предотвратите загуба или да спасите средствата си във вашата сметка, като използвате пълен или частичен кеш-аут. Хубавото е, че за големите събития и повечето пазари, bet365 предлага тази функция и така шансовете ви за кеш-аут са големи. Например, ако сте направили даден залог и нещата вървят във ваша полза, но в определен момент се случва негативно за вашият залог събитие и в този момент може да решите за затворите залога и да предотвратите евентуална загуба. Кеш-аут на bet365 е една прекрасна функция и възможност да печелите.

Недостатъците при спирането на залози в Бет365

Естествено, предимствата, които кеш-аут на bet365 може да ви донесе са повече от недостатъците, но такива има. Недостатък може да представлява липсата на възможността за затваряне на залог за събитие, за което сте очаквали да има кеш-аут. Ако ползвате стратегия за залог чрез кеш-аут, това може доста да обърка вашите планове. За друг недостатък можем да счетем факта, че когато използвате кеш аут, за да се подсигурите, може да изпуснете по-голяма печалба, ако вашето първоначално предположение, преди да сте затворили се сбъдне. Кеш-аута на bet365 има и друг недостатък, който не позволява на затворен залог да се счита към сумата на превъртане на определен бонус. Все пак, опцията за затваряне на залога от bet365 не е задължителна и всеки може да я използва по желание.

Може ли да спрем залога през мобилната версия на Бет365?

Да, букмейкъра Бет365 ви предоставя тази възможност и през вашето мобилно устройство. За целта, ще е нужно да достъпите секция Мои залози, след което да изберете раздел Затвори залог и ако шанса е налице, може да се възползвате от него. Опцията за затварянето на заложени срещи е достъпна на всички мобилни устройства, не зависимо дали ползват мобилната версия на Bet365, или пък са свалили и инсталирани апликация за iOS/Андроид.

Дава ли се някакъв бонус за първо използване на Cash-out

Не, bet365 не дава никакви бонуси за използването на опцията кеш-аут, но самата функция си е доста добра възможност, за да направите печалби. Освен това може да се възползвате от другите бонуси и оферти, които bet365 предлага на всички свои нови и текущи клиенти.

Мнението ни за опцията кеш-аут

Възможността за затваряне на залог, предоставена от Бет365 е истински шанс за усвояване на доста ползи от залагането при компанията. Това, че кеш-аута е активен при повечето събития и пазари е едно наистина голямо предимство, а и факта, че затворените залози се уреждат за секунди, правят кеш-аут опцията на Бет365 доста предпочитан начин на залог. Освен всичко, можете да затваряте и през мобилно устройство, което премахва ограниченията за време, в което да използвате опцията. Кеш-аута на Бет365 заслужава една отлична оценка за това, което предлага. Възможността е налице и всеки клиент на компанията може да се възползва от тази опция. Залагайте, мислете и се наслаждавайте с кеш-аут опцията на Бет365.