bet365 Подсигурен Залог за Първи Голмайстор

ПЗ за Първи Голмайстор

Bet365 подсигури залог първи голмайстор
Направете bet365 подсигурен залог на първи голмайстор и бъдете спокойни, че когато и да вкара Вашият играч, ние ще Ви изплатим печалба. Подсигурените залози са уредени при 1/3 от началния коефициент за 90 минути игра. За подробности за уреждането на залози, моля прочетете надолу.

Футбол

bet365 Регистрация

90 Минути

Всички пазари се базират на резултата в края на 90-те минути, освен ако не е посочено друго. Това включва допълнителното време, но не включва продължения, дузпи или златен гол.

Изключенията от това правило са по отношение Приятелските мачове, където всички пазари за мача ще бъдат уредени въз основа на крайния резултат, когато играта завърши (изключващо продълженията) без значение дали пълните 90 минути са изиграни, а също и Плажен Футбол, където пазарите се уреждат въз основа на 36 минутна игра.

За мачове, изрично посочени като Юноши, с цел справка, ‘Юноши’ е общо понятие, което използваме за футболни срещи между отбори, в които играчите са под 23-годишна възраст.

Пазари за Продължения На Живо

Залозите за Продължения На Живо се уреждат според официалната статистика за продълженията. Головете или корнерите от редовното време не се зачитат.

Отложени, Преместени или Прекратени мачове

Неизигран мач се счита за Неучастващ, освен ако не е изигран през същата седмица (до Неделя), в който случай залозите важат, освен ако не се отменят по взаимно съгласие.

Ако мач е пренасрочен от Уикенда за Понеделник вечер поради ТВ предаване всички залози важат. bet365 Mobile App Download.

Ако мач се изиграе преди обявен ден или час, залогът важи при положение че е направен преди началото на мача.

Залозите се връщат за всеки прекратен преди 90-те минути мач, с изключение на тези, за които изходът на залозите вече е бил определен към момента на прекратяването. За да важат залозите, изходът от пазара трябва да е напълно определен. Например, залозите за първи голмайстор и време на първия гол важат, при положение че първия гол вече е бил отбелязан.

Единственото изключение от горното правило са всички мачове от Южна Америка, където залозите Краен Резултат и Двоен Шанс (преди мач и На Живо) ще бъдат уредени по резултата към момента на прекратяването, при положение че съответната федерация признае резултата.

Мачове изграни Различно от Посоченото

Ако се промени мястото на провеждане на мач (различно от терена на Гост), залозите важат, при условие, че обявеният за Домакин е все още считан за Домакин. Ако отбор Домакин и Гост се разменят за посочен мач (т.е. мача се играе на терена на посочения първоначално като Гост), залозите направени по първоначалните Домакин и Гост се отменят.

bet365 Live

Ще се стараем да посочваме всички мачове, които се играят на неутрален терен. Ако има мачове играни на неутрален терен (посочено или не на нашия сайт), залозите ще важат независимо кой отбор е посочен като домакин.

Ако в официален мач има различни данни от тези в нашият сайт, залозите се отменят – напр. Посочено е Резерви/Юноши до 21/Жени и т.н.

За всички други случаи залозите важат, включително ако посочим отбор без да добавим XI след името.

Уреждане на Залозите

Статистиката, предоставена от Прес Асоциацията (ПА), се използва за уреждане на залозите. Ако няма предоставени данни от ПА или има доказателство, че ПА е сгрешила, ще използваме независими доказателства за подкрепа на уреждането на залозите.

При липса на независимо доказателство или при наличие на големи противоречия в доказателствата, залозите се уреждат по наша собствена статистика.

Залозите за мач или класиране няма да са повлияни, ако в последствие един от отборите е дисквалифициран или върнат в надпреварата.

Първи/Последен Голмайстор

Залозите се приемат само за 90-те минути игра.

Посочват се коефициенти за колкото се може повече играчи. Играчи не посочени първоначално се считат за победители ако отбележат първи/последен. Връщат се залозите на играчи не взели участие в мача, както и залозите за първи голмайстор, където играча е влязъл след като вече е отбелязан гол. Всички играчи участвали в мача се считат при залозите за последен голмайстор.

При залагане за първи голмайстор с Подсигурен Залог ние изплащаме 1/3 от коефициента за неограничен брой места.

Последващи контестации от официални органи не се считат за целите на залозите.

При уреждане на залозите не се считат автоголовете.

Повече Голове / Да Отбележи 2 или Повече / Да Отбележи Хеттрик

Залозите се приемат само за 90-те минути игра.

Залози на играчи, които не са участвали в мача, се отменят. Всички играчи, които са взели участие в мача, се считат за уреждането на залозите.

Точен Резултат

Предвидете резултата в края на редовното време. Автоголовете се зачитат.

Скоркаст – Първи Голмайстор/Точен Резултат

Ако играч влезе в игра след като вече е отбелязан първи гол или не участва изобщо в мача, залозите се считат за единични за пазара Точен Резултат по коефициента в началото на мача. Ако мач е прекратен след като е бил отбелязан гол, залозите се считат за единични за Първи Голмайстор по коефициента в началото на мача. Ако първия гол в мача е автогол, залозите се уреждат по втория голмайстор и точен резултат. Ако всички голове в мача са автоголове, залозите се считат за единични на пазар Точен Резултат по коефициента в началото на мача.

Скоркаст – Последен Голмайстор/Точен Резултат

Ако играча не участва изобщо в мача, залозите се считат за единични за пазара Точен Резултат по коефициента в началото на мача. Ако играча влезе в игра след като вече е невъзможно да се получи резултата от залога за Точен резултата, тези залози ще се уредят като единични за пазара Последен голмайстор по коефициента в началото на мача. Ако мач е прекратен след като е бил отбелязан гол, залозите се считат за единични за пазара за Последен Голмайстор по коефициента в началото на мача. Ако последния гол в мача е автогол, залозите се уреждат по втория голмайстор преди последния гол и точен резултат. Ако всички голове в мача са автоголове, залозите се считат за единични на пазар Точен Резултат по коефициента в началото на мача.

Първи/Последен Голмайстор за Отбор

Залозите за играч, който не участва в срещата, се връщат. Залози, при които играчът е влязъл в игра след отбелязването на първия гол за отбора му, ще бъдат отменени, независимо дали играчът отбележи гол в срещата. Автоголове не се зачитат.

На Живо Следващ Голмайстор

Посочват се коефициенти за колкото се може повече играчи. Играчи, които не са посочени първоначално се считат за победители ако отбележат следващия гол. Връщат се залозите на играчи не взели участие в мача, както и залозите за първи голмайстор, където играч е влязъл след като вече е отбелязан гол. Всички играчи на терена преди отбелязването на следващия гол се считат при залозите за следващ голмайстор.

Последващи контестации от официални органи не се считат за целите на залозите.

При уреждане на залозите не се считат автоголовете.

Играч да Отбележи по Всяко време

Считат се всички играчи взели участие в мача.

Залозите се връщат за селекции на мач, който не е завършил.

Не се считат автоголовете при уреждането на залозите.

Двубой за Голмайстори

И двамата играчи трябва да започнат мача за да важат залозите.

Време на Първи Гол

Ако мач е прекратен след отбелязването на първия гол залозите важат.

Ако мач е прекратен преди да има отбелязан гол, всички залози за времеви периоди които вече са минали се считат за губещи, а залозите за всички останали периоди се връщат.

Добавено време

Залози за минутите добавено време, които се играят, ще бъдат уреждани според показаното време на табелката от четвъртия съдия на мача, а не според изиграното реално време на двубоя.

10-минутни събития

Събитията трябва да станат между 0:00 минута и 09:59 минута от мача, за да се зачетат сред първите 10 минути (напр: Корнер, отсъден в този игрови период, но изпълнен след 10:00 минута от мача няма да се зачита).

Време на Първи Корнер

Залозите се уреждат според момента на изпълнение на корнера (не момента на присъждане на корнера).

Скоркаст за 1-во полувреме (Точен Резултат за 1-вото полувреме и име на 1-вия голмайстор)

Ако играч влезе да играе след като е бил отбелязан гол, не вземе участие през 1-вото полувреме, или единствения гол/голове през 1-вото полувреме са автоголове, тогава подобни залози ще бъдат уреждани като сингъли според пазара за точен резултат през 1-вото полувреме и според валидните коефициенти, дадени при започването на срещата.

Скоркаст по всяко време (Точен Резултат и голмайстор да отбележи по всяко време)

Ако играч не влезе в игра през 90-те от мача или единствения гол/голове са автоголове, тогава подобни залози ще бъдат уреждани като сингъли според пазара за точен резултат и според валидните коефициенти, дадени при започването на срещата.

Уинкаст (Отбор победител и име на 1-вия голмайстор)

Ако играч влезе да играе след като е бил отбелязан гол, не вземе участие в мача, или единствения гол/голове в срещата са автоголове, тогава подобни залози ще бъдат уреждани като сингъли според пазара за краен победител в мача и според валидните коефициенти, дадени при започването на срещата.

Таймкаст (Време на 1-вия гол и име на 1-вия голмайстор)

Играчите трябва да започнат мача, за да важат залозите, в противен случй залози свързани с този играч ще бъдат отменени (без значение кога точно е бил отбелязан 1-вия гол). Ако единствения гол/голове в срещата са автоголове, тогава залозите ще бъдат отменени.

Хендикап, включително На Живо (3 възможности)

Урежда се по обявените коефициенти, използвайки реалния резултат коригиран с хендикапа.

Резултат на Почивката, включително На Живо

Ако мача се прекрати преди почивката, залозите се отменят.

Точен Резултат до Почивката

Ако мача се прекрати преди почивката, залозите се отменят.

Полувреме с Повече Голове

Ако мача се прекрати залозите се отменят, освен ако вече не е определен изхода от залога.

Голове 1-во полувреме

Ако мача се прекрати преди края на първото полувреме, залозите се отменят, освен ако вече не е определен изхода от залога

Най-резултатно Полувреме за Отбор

Предвидете в кое полувреме посочения отбор ще отбележи повече голове. Залозите ще бъдат отменени, ако мачът не завърши, освен ако вече не е определен изхода от залога.

Корнери 1-во полувреме, включително На Живо

Ако мач се прекрати преди края на първото полувреме, залозите се отменят, освен ако вече не е определен изхода от залога. Не се считат присъдените, но неизпълнени корнери.

Корнери На Живо – 2 възможности

Урежда се според общият брой корнери в мача – в случай на прекратяване на мач преди края на 90-те минути, всички залози се отменят, освен ако вече не е определен резултата от залога. Не се считат присъдените, но неизпълнени корнери.

Повече Корнери На Живо

Урежда се според отборът, спечелил повече корнери в мача – в случай на прекратяване на мач, всички залози се отменят. Не се считат присъдените, но неизпълнени корнери.

Първи до Х Корнера На Живо

Урежда се според отборът, който първи достигне определения брой корнери – в случай на прекратяване на мач преди края на 90-те минути, всички залози се отменят, освен ако вече не е определен резултата от залога. Не се считат присъдените, но неизпълнени корнери.

Резултат След 10/20/30/40 и т.н. минути На Живо

Урежда се според резултата в посоченото време на мача. Например: Резултат за 10 минути се урежда според резултата от мача след 10:00 минути игра. В случай на прекратяване на мач преди края на 90-те минути, всички залози се отменят, освен ако вече не е определен резултата от залога.

Първо Полувреме – Краен Резултат

Залозите се отменят ако мача е прекратен. Не се считат продължения или дузпи.

Индиректни Двубои

Това са двубои за даден кръг от мачове единствено за цели на залагането. Отборът отбелязал повече голове в мача си се счита за победител. Мача се счита за Равен ако и двата отбора отбележат равен брой голове. Ако мачът на единия от отборите е прекъснат или отложен залозите се връщат.

Специални

Залозите се отменят ако играчът не участва в мача, освен ако не е упоменато друго.

Залозите се уреждат по резултатът в края на 90-те минути. Продължения, дузпи или златен гол не се зачитат ако не е специално посочено.

Когато е посочен специален залог за повече от един играч, и има Неучастващ, залозите важат за оставащия(те) учатник(ци).

Да Отбележи Победния Гол – трябва отборът на играча да победи с точно един гол разлика и играчът да отбележи последния гол.bet365

Да Спечели и Двете Полувремена – трябва отборът да вкара повече голове от противника и в двете полувремена на мача.

Да Обърне Мач – трябва отборът да е изоставал в резултата по някое време на мача, и в последствие да спечели мача (за 90 минути).

Отбор да Отбележи/Пропусне Дузпа – залозите са само за 90-те минути.

Играч на Мача

Залозите се уреждат по резултата обявен от Организаторите (напр. ФИФА за Световното Първенство). Ако няма официален резултат залозите се уреждат по играча награден от Скай ТВ. Ако мача не се предава пряко по Скай, залозите се уреждат по играча награден от Ефирните ТВ във Великобритания (или друга телевизия). Ако няма официално награждаване залозите се връщат, независимо дали няма посочен играч от коментаторите и анализаторите.

Считат се всички играчи взели участие в мача. Не се считат играчи не участвали в мача. В случай на наградени повече от един играч се прилага Правилото за Равен Резултат.

Коефициенти за необявени играчи са достъпни при поискване. Непосочен играч се счита за победител ако получи наградата за играч на мача.

Двоен Шанс

Възможностите са:

1 или Х – ако резултатът е Домакин или Равен залозите са печеливши.

Х или 2 – ако резултатът е Равен или Гост залозите са печеливши.

1 или 2 – ако резултатът е Домакин или Гост залозите са печеливши.

Ако мач се играе на неутрален терен, за целите на залога отборът изписан първи се счита за Домакин.

АЗИАТСКИ ХЕНДИКАП

Моля отнасяйте се към по-долните примери при уреждането на залозите:

Хендикап Линия – 0

Ако един от отборите победи, то той се счита за селекция победител. При Равенство всички залози се отменят.

Хендикап Линия – 0, 0.5

Отбор с 0, 0.5 изоставане:

Победи – всички залози са печеливши

Равен – половината залог се връща, другата половина е загубена

Загуби – всички залози са губещи

Отбор с 0, 0.5 преднина:

Победи – всички залози са печеливши

Равен – половината залог се връща, другата половина е печеливша

Загуби – всички залози са губещи

Хендикап Линия – 0.5

Отбор с 0.5 изоставане:

Победи – всички залози са печеливши

Равен – всички залози са губещи

Загуби – всички залози са губещи

Отбор с 0.5 преднина:

Победи – всички залози са печеливши

Равен – всички залози са печеливши

Загуби – всички залози са губещи

Хендикап Линия – 0.5, 1

Отбор с 0.5, 1 изоставане:

Победи с 2 или повече гола разлика – всички залози са печеливши

Победи с 1 гол – половината залог е печеливш, а другата половина се възстановява

Равен или загуба – всички залози са губещи

Отбор с 0.5, 1 преднина:

Равен или Победа – всички залози са печеливши

Загуби с 1 гол – половината залог се връща, а другата половина е губеща

Загуби с 2 или повече гола разлика – всички залози са губещи

Хендикап Линия 1

Отбор с изоставане 1:

Победи с 2 или повече гола разлика – всички залози са печеливши

Победи с 1 гол – всички залози се възстановяват

Равен или загуби – всички залози са губещи

Отбор с преднина 1:

Равен или победи – всички залози са печеливши.

Загуби с 1 гол – всички залози се възстановяват.

Загуби с 2 или повече гола разлика – всички залози са губещи.

Азиатски Хендикап На Живо (включително залози за 1-во/2-ро полувреме)

Всички залози на Азиатски Хендикап На Живо се уреждат според по резултата за оставащото време от мача/полувремето към момента на залога, т.е. головете преди залога не се броят за целите на залагането.

Азиатски Хендикап Корнери

Хендикап с цели или половин корнери – в края на мача хендикапа се прилага към общия брой корнери и отбора с повече корнери след това се счита за победител в залога. Ако след хендикап броя на корнерите е еднакъв и за двата отбора, залозите се отменят.

Хендикап с четвъртини корнери – например 0.5, 1 е ¾ хендикап, с еднакво разделен залог между половин и един корнер.

Пример:

Арсенал – Ман Юн – Азиатски Хендикап за корнери – 0.5, 1 като Арсенал е фаворит:

Залагате на Арсенал. Ако Арсенал има поне 2 корнера повече от Ман Юн печелите. Ако Арсенал има точно 1 корнер повече, половината залог е печеливш, а другата половина се връща. При други случаи – залогът е губещ.

В случай на прекратен мач преди да са изиграни 90-те минути, залозите се връщат, освен ако резултата от залозите не е вече определен.

Ако корнер трябва да се изпълни отново (напр. Фаул в пеналта) се счита само един корнер. Отсъдените, но неизпълнени корнери не се зачитат.

1-во/2-ро полувреме Азиатски Хендикап

Залозите се уреждат само по съответния резултат от полувремето.

Азиатски Хендикап в продължения На Живо

Прилагат се нормалните правила на Азиатски Хендикап На Живо. Резултатът в началото на продълженията се счита за 0:0.

Азиатски Брой на Картоните

Предвидете общия брой картони в мача. Линията ще бъде четвъртина картон, половин картон или цял такъв:

Линия 4.5 – ако заложите за Над 4.5 печелите ако има повече от 4 картона в мача. В противен случай губите. Ако заложите за под 4.5, Вашия залог е печеливш ако има по-малко от 5 картона в мача. В противен случай губите.

При линия цяло число, ако общия брой картони е еднакъв с линията, залозите се връщат.

Линия 5.5, 6 – ако заложите за Над, залога се разделя поравно между Над 5.5 и Над 6 картона. Ако има повече от 6 картона залога е печеливш. Ако има точно 6 картона – половината залог печели, другата половина се връща. В останалите случаи – залога е губещ. Ако заложите за под залога се разделя на под 5.5 и под 6 картона. Печелите ако има по-малко от 6 картона в мача. Ако има точно 6 картона, половината залог се връща, половината залог е загубен. В останалите случаи – залога е губещ.

Жълт картон се брои за 1, а червен картон за 2. Втори жълт картон се игнорира при уреждането на залозите (т.е. максималното за един играч е 3).

Уреждането се отнася към всички доказано показани картони по време на 90-те минути. Картони показани след крайния съдийски сигнал не се считат.

Картони показани на не-играчи (напр. Треньори, резерви не взели участие по-късно в мача или вече заменени играчи) не се считат.

В случай на прекратен мач преди да са изиграни 90-те минути, залозите се връщат, освен ако резултата от залозите не е вече определен.

Азиатски брой на Корнерите

Предвидете броя на корнерите в мача. Линията ще бъде четвъртина корнер, половина или цял корнер:

Линия 8.5 – ако заложите за Над 8.5 печелите ако има над 8 корнера в мача. В другите случаи залога е губещ. Ако заложите за под 8.5, печелите ако има по-малко от 9 корнера в мача. В другите случаи залога е губещ.

При линия цяло число, ако общия брой корнери е еднакъв с линията, залозите се връщат.

Линия 8, 8.5 – ако заложите за Над, залога се разделя поравно между Над 8 и Над 8.5 корнера. Ако има повече от 8 корнера печелите. Ако има точно 8 корнера – половината залог губи, другата половина се връща. В другите случаи целия залог е загубен. Ако заложите за под, залога се разделя на под 8 корнера и под 8.5 корнера. Ако има по-малко от 8 корнера печелите. Ако има точно 8 корнера половината залог печели, половината се връща. В другите случаи целия залог е загубен.

В случай на прекратен мач преди да са изиграни 90-те минути, залозите се връщат, освен ако резултата от залозите не е вече определен.

Ако корнер трябва да се изпълни отново (напр. Фаул в пеналта) се счита само един корнер. Отсъдените, но неизпълнени корнери не се зачитат.

Азиатски Корнери На Живо

Урежда се както азиатски корнери преди мач, в случай на прекратяване преди изиграването на 90 минути, всички залози се отменят, освен ако вече не е определен изхода от залога.

Азиатски Корнери за 1-во Полувреме На Живо

Урежда се както азиатски корнери преди мач, но според броят за първото полувреме, в случай на прекратяване преди изиграването на първото полувреме, всички залози се отменят, освен ако вече не е определен изхода от залога.

ГОЛ ЛИНИЯ

В случай на прекратен мач преди да са изиграни 90-те минути залозите се връщат, освен ако резултата от залозите не е вече определен. При уреждане на залозите моля отнасяйте се към следните примери:

Голове в Продълженията На Живо

Важат само голове в продълженията. В случай на прекратен мач преди да са изиграни всичките минути, залозите се връщат, освен ако резултатът от залозите не е вече определен.

Линия 2

Под 2

Залога е печеливш ако има 0 или 1 гол в мача. Ако има точно 2 гола залога се връща. Ако има 3 или повече гола залозите са губещи

Над 2

Залога е печеливш ако има 3 или повече голове в мача. Ако има точно 2 гола залога се връща. Ако има 0 или 1 повече голове залозите са губещи.

Линия 2,2.5

Под 2,2.5

Залога е печеливш ако има 0 или 1 гол в мача. Ако има точно 2 гола, половината залог печели, другата половина се връща. Ако има 3 или повече гола залозите са губещи.

Над 2,2.5

Залога е печеливш ако има 3 или повече голове в мача. Ако има точно 2 гола, половината залог губи, другата половина се връща. Ако има 0 или 1 повече голове залозите са губещи.

Линия 2.5

Под 2.5

Залозите са печеливши ако в мача има 0, 1 или 2 гола. Ако има 3 или повече голове залозите са губещи.

Над 2.5

Залозите са печеливши ако в мача има 3 или повече голове. Ако в мача има 0, 1 или 2 гола залозите са губещи.

Линия 2.5,3

Под 2.5,3

Залозите са печеливши ако в мача има 0, 1 или 2 гола. Ако в мача има точно 3 гола, половината залог губи, другата половина се връща.Ако има 4 или повече голове залозите са губещи.

Над 2.5,3

Залозите са печеливши ако в мача има 4 или повече голове. Ако в мача има точно 3 гола, половината залог печели, другата половина се връща. Ако има 0, 1 или 2 гола залозите са губещи.

Линия 3

Под 3

Залозите са печеливши ако в мача има 0, 1 или 2 гола. Ако в мача има точно 3 гола залозите се връщат. Ако има 4 или повече голове залозите са губещи.

Над 3

Залозите са печеливши ако в мача има 4 или повече голове. Ако в мача има точно 3 гола залозите се връщат. Ако има 0, 1 или 2 гола залозите са губещи.

Брой Голове На Живо

При залозите На Живо важат всички голове, независимо дали са отбелязани преди или след залога.

ЗАЛОЗИ ЗА ТУРНИР

Голмайстора на Отбора

Важат головете в 90-те минути и продълженията. Головете при дузпите не се зачитат. Прилага се Правилото за Равен Резултат. Посоченият отбор е само за справка.

Голмайстор за Клубен Отбор

Важат головете в 90-те минути и продълженията. Головете при дузпите не се зачитат. Прилага се Правилото за Равен Резултат. Ако няма голмайстор от отбора, всички залози се връщат.

Топ Голмайстор

Важат головете в 90-те минути и продълженията. Головете при дузпите не се зачитат. Прилага се Правилото за Равен Резултат (а не играча получил Златната Обувка). Посочения отбор е само за информация.

За Купата на Англия се считат головете от първия редовен кръг и след това.

Общо за Турнир

Общо картони – максималния брой за играч за един мач е един жълт и един червен (втория жълт картон, водещ до червен картон не се зачита). Картоните в продълженията не се зачитат. Важат само играчите на терена (ако треньор или резерва получи картон, той не се счита за този пазар).

Общо Глове за Турнир, Общо Голове за Отбор, Най-Резултатен Отбор – За пазарите за цял турнир се зачитат головете в 90-те минути и продълженията. За пазарите за определен комплект мачове на дадена дата(и) се зачитат само головете за 90-те минути. Головете при дузпите не се зачитат.

Ако някой мач е отложен, Общо Голове (за група мачове на някоя дата(и)) ще бъде отменен. Най-резултатен Отбор изисква да се изиграят 50% от мачовете, за да важат залозите, като в случай на отложен мач може да важи Правило 4 (Намаления).

Пропуснати/Вкарани Дузпи в Турнир – важат всички дузпи. Ако дузпа се изпълни отново, предходната непризната дузпа не се зачита.

Корнери в Турнира – важат само корнерите за 90-те минути игра.

Отбор да Завърши Без Загуба – Отборът трябва да завърши турнира без загубен мач или сблъсък от два мача. Загуба чрез голове на чужд терен, продължения или дузпи ще се уреди като Не.

Турнир и Голмайстор

Прилага се специален коефициент за предвиждане на Победителя в Турнира и Голмайстора на Турнира. Прилага се Правилото за Равен Резултат.

Златна Топка

Този пазар се урежда според победителя за Златната Топка (най-добрият играч на Турнира обявен от ФИФА).

Златна Ръкавица

Този пазар се урежда според победителя за Златната Ръкавица (най-добрият вратар на Турнира обявен от ФИФА).

Играч на Турнира

Този пазар се урежда според победителя за Играч на Турнира (най-добрият играч на Турнира обявен от УЕФА).

Голмайстор на Клуб – Двубой

И двамата играчи трябва да вземат участие в някой от мачовете, за да важат залозите. В случай на равенство залозите се връщат. Важат голове в продълженията. Не важат голове при дузпи.

Отбор Достигнал Най-напред

Базира се на етапа на отпадане на отборите – независимо от продължения, преиграване и т.н. Отборът спечелил Финалa се счита за достигнал най-напред. Прилага се Правилото за Равен Резултат. Залозите важат независмо дали участва или не.

Квалификации – Двубой

Ако отбор е дисквалифициран от турнира преди мача, всички залози за елиминиране се връщат.

Най-добър Отбор от Континент

Урежда се според етапа в който е отпаднал отбора, независимо дали след продължения. Отбора спечелил финала ще бъде Най-добър отбор. Важи Правилото за Равен Резултат.

АНТЕПОСТ

Специални за Сезон

Залозите се уреждат по крайното класиране/точки. Плейоф точки не се считат, освен ако специално не е посочено.

Специални за Играч – Залозите се уреждат по брой на головете отбелязани за клуба и в първенството посочени в таблицата за пазара.

Да Достигне Плейофите

4-те отбора които финишират на плейоф позиции и продължат в плейофите се считат за победители в този пазар. Тези отбори които се изкачат директно и всички други отбори извън 4-те плейоф позиции се считат за губещи.

Да Завърши в Горната/Долната Половина на Класирането

Залозите ще бъдат уредени според официалната позиция в крайното класиране.

Залози за Изпадане

Ако отбор е отстранен от лигата преди началото на сезона залозите се връщат и се формира нов пазар за залагане.

Специални за Трансфери

Клуб се отнася за отбора, с който играча подпише постоянен договор. Договорите под наем не се считат.

Хендикап за Сезон – Победител

Урежда се след прибавянето на хендикап точките към точките от крайното класиране на всеки отбор. Важи Правилото за Равен Резултат (головата разлика не се счита).

Залагане за Дивизия

При залагане за Дивизия, класирането в края на мачовете по програма ще определи изхода от залозите (важи Правилото за Равен Резултат) и не се считат плейофи или последващи контестации. Залозите важат за всеки отбор, който не изиграе всичките си мачове.

Единственото изключение за това са първенствата на Южна Америка, където се играе допълнителен плейоф за определяне на първенеца, когато отборите са с равни точки на върха. В този случай, победителя в първенството се определя от победителя в плейофа.

Топ Голмайстор

Важат само головете отбелязани в съответната дивизия, независмо от отбора ( в тази дивизия) за който са отбелязани. Отбора на играча е само за информация. Важат само голове в мачове от лигата – без плейофи. Не се зачитат автоголовете. Важи Правилото за Равен Резултат.

Двубой за Сезона/Общо Точки за Отбор

Ако някой отбор не завърши всичките си мачове, залозите за точки през сезона и мачове се отменят.

Следващ Постоянен Трeньор

Залозите се уреждат по следващия постоянен треньор обявен от клуба. Временните треньори не се считат за този пазар. В случай, че назначеният не се нарича Треньор, залозите се уреждат по избраният да определя Представителния отбор.

Треньори да бъдат Сменени до Края на Сезон

За край на сезона се счита момента, в който програмата на лигата, включително плейофи, е изпълнена.

Следващ Треньор да бъде сменен

Ако няма треньор, който да е бил сменен до края на предвидената програма (включително плейофи) опцията „Никой да не Напусне” се счита за победител.

СТАТИСТИКА

Голове на Отбора

Броя голове, отбелязани от съответния отбор. Считат се само 90-те минути игра, продълженията и дузпите не се включват.

Общо Голове на Играч

Играчът трябва да вземе някякво участие в турнира за да важат залозите. Важат головете в редовното време и продълженията. Не се считат головете при дузпите.

Първи Гол с Глава за Отбор

Ако няма гол с глава залозите се връщат.

Общо Корнери, Корнери за 2-ро Полувреме

Корнери присъдени, но неизпълнени не се зачитат. Това важи за всички пазари за корнери.

В случай на прекратен мач преди да са изиграни 90-те минути, залозите се връщат, освен ако резултатът от залозите не е вече определен.

Ако корнер трябва да се изпълни отново (напр. Фаул в пеналта), се счита само един корнер. Отсъдените, но неизпълнени корнери не се зачитат.

Корнери в Продълженията На Живо

Важат само корнери в продълженията. В случай на прекратен мач преди да са изиграни всичките минути, залозите се връщат, освен ако резултатът от залозите не е вече определен.

Мулти-корнери

Мулти-корнер резултатът се получава като се умножат броя на корнерите от 1-во полувреме по броя на корнерите от 2-рото полувреме.

Хендикап Корнери

Не се считат отсъдени, но неизпълнени корнери. Хендикап се прилага към крайния брой корнери на всеки отбор, за да се определи победителя. Залозите се отменят ако мача е прекратен.

Алтернативни Корнери

Уреждането на залозите за пазар Алтернативни Корнери е базирано на общия брой корнери в края на мача.

Общо/Брой Голове в Мач/Алтернативен Брой Голове На Живо

В случай на прекратен мач преди да са изиграни 90-те минути, залозите се връщат, освен ако резултатът от залозите не е вече определен.

Брой Голове в Продължения На Живо:

Прилагат се нормалните правила за Брой Голове На Живо. Резулатът в началото на продълженията се счита за 0:0.

Събития за 10 минути На Живо

Залозите се уреждат по броя на събитията в посочен период от 10 минути. Времеви периоди 41-50 и 81-90 включват добавеното време. Събитията важат само за периода в който са изпълнени – а не кога са отсъдени. В случай на прекратяване всички залози за незавършени времеви периоди се връщат, освен ако изходът от залога не е вече определен. За пазарите за Нарушения за 10 минути, дузпите не се зачитат. Корнери, тъчове, аутове и свободни удари които се пребиват, се считат за 1. Обратните тъчове не се считат.

Голове Четно/Нечетно

Мач завършил 0:0 се урежда като Четно. За пазара Четно/Нечетно за Отбор, ако посоченият отбор не отбележи гол, ще уредим като Четно. В случай на прекратен мач залозите се връщат.

И Двата Отбора да Отбележат Гол

В случай на прекратен мач след като и двата отбора са отбелязали, залозите ‘Да’ са печеливши, а залозите ‘Не’ са губещи. Ако мача е прекратен или отложен и двата отбора не са отбелязали, залозите се връщат.

И Двата Отбора да Отбележат гол в 1-во и/или 2-ро Полувреме

Предвидете дали и двата тима ще отбележат гол през 1-вото полувреме и дали и двата тима ще отбележат гол през 2-рото полувреме. Залозите ще бъдат отменени, ако мачът не завърши, освен ако вече не е определен изхода от залога.

Домакин/Гост да отбележи в 1-во/2-ро Полувреме

Предвидете дали отбор ще отбележи в 1-вото или 2-рото Полувреме на мача. Залогът се отменя ако мачът е прекратен, освен ако няма вече изход от залога. Ако мач се играе на неутрален терен, отборът посочен първи се счита за домакина в този залог.

Резултат на Полувремето / И Двата Отбора Да Отбележат Гол

Предвидете резултата в 1-вото полувреме на мача И дали и двата отбора ще отбележат гол през 1-вото полувреме. Залозите ще бъдат отменени, ако мачът не завърши, освен ако вече не е определен изхода от залога.

Резултат на Полувремето / Общо Гола

Предвидете резултата в 1-вото полувреме на мача И броя голове през 1-вото полувреме. Залозите ще бъдат отменени, ако мачът не завърши, освен ако вече не е определен изхода от залога.

Голове в Дивизиите

За да важат залозите трябва да са изиграни поне 4 мача. Прекратени или отложени мачове се считат за 2.5 гола.

Най-бърз Гол

Познайте отборът който ще вкара най-бързо гол отнесено към началото на мача. Прилагат се Правилото за Равен Резултат и Правило 4 (Намаления). Залозите се уреждат по минутата на отбелязване на първия гол. Мачовете със забавено начало важат ако са изиграни в същия ден.

Голове Над/Под

Предвидете дали ще има над или под 2.5 гола в мача. В случай на прекратен мач преди да са изиграни 90-те минути, залозите се връщат, освен ако резултата от залозите не е вече определен.

Общо Минути на Головете

Предвидете общото време на отбелязаните голове в мача, напр. гол в 24, 51 и 59 минута прави 134 минути. Голове вкарани в добавеното време на 1-во полувреме се считат за 45. За добавеното време на 2-ро полувреме – 90. Ако възникне спор за времето на гола, времето предоставено от ПА се счита за валидно.

Ако мач е прекратен всички залози се връщат, освен тези които вече са се решили(напр. голове в 40, 45 и 60 минута и прекратяване в 65 минута – залози предвидили Над 140 минути са печеливши, а залози за Под са губещи).

Брой Картони в Мача

Жълтите картони се считат за 1, а червените за 2. Вторите жълти картони се игнорират (т.е. максималният брой картони за играч е 3).

Уреждането се отнася към всички доказано показани картони по време на 90-те минути. Картони показани след крайния съдийски сигнал не се считат.

Картони показани на не-играчи (напр. Треньори, резерви не взели участие по-късно в мача или вече заменени играчи) не се считат.

В случай на прекратен мач преди да са изиграни 90-те минути, залозите се връщат, освен ако резултатът от залозите не е вече определен.

Първи Получен Картон / Първи Играч с Картон

В случай на двама или повече играчи получаващи картон за една ситуация, играчът с първи показан от рефера картон, се счита за печеливш. И за двата пазара важат жълтите и червените картони.

Време на Първи Картон

Важат и жълтите и червените картони.

Първи Картон за Отбор/Следващ Картон

Считат се само играчите на терена.

В случай на двама или повече играчи получаващи картон за една ситуация, играчът с първи показан от рефера картон се счита за победител.

За целите на залога, червен картон се счита за 2 картона. Например, след 2 жълти и 1 червен картон, следващия картон е 5-ти картон в мача.

Метод на Следващия Гол

Свободен удар – Гол отбелязан директно от Свободен удар. Считат се и рикошетите ако голът е присъден на играча, който е изпълнил Свободния удар. Включва и головете отбелязани направо от корнер.

Дузпа – Директно от дузпа, ако играчът изпълнил дузпата е обявен за голмайстор.

Автогол – Ако гол е обявен за автогол.

С глава – Последното докосване на голмайстора трябва да е с главата.

Удар – Всички видове непосочени по-горе.

Без Гол

Общ Номер на Фланелките

Ако някой гол е автогол, зачита се номера на фланелката на отбелязалия си автогол. Счита се към отбора възползвал се от автогола. Различно е от пазара Първи Играч отбелязал гол.

За целите на залозите, играч се счита, че играе с номера с който е започнал началото на мача (или е влязъл като резерва).

Всеки играч без номер в началото на мача се счита за номер 12.

В случай на прекратен мач преди да са изиграни 90-те минути, залозите се връщат, освен ако резултатът от залозите не е вече определен.

Превъзходство

Когато има пазар за голово превъзходство за група мачове (напр. Домакински голове срещу гостуващи голове), ако един или повече са отложени залозите се отменят.

Отбор да Отбележи Първи/Втори/Следващ Гол

Автоголовете се считат за отбора възползвал се от тях.

Отбор да Отбележи Последен

Залозите се връщат ако мачът се прекрати.

Представяне на Отбор

Само за 90-те минути игра. Точките присъдени/отнети за всеки отбор са:

Спечели мача = 25

Равенство = 10

Всеки вкаран гол = 15

Всеки спечелен и изпълнен корнер = 3

Суха мрежа = 10

Гол преди 20:00 = 10 допълнителни точки (максимум 10 точки за отбор)

Получен жълт или червен картон = 5 и 15 респективно се отнемат (максимум 20 точки за играч).

В случай на незавършил мач всички залози се връщат.bet-bg.com

Последна Дузпа – Отбелязана/Пропусната

Предположете дали последната присъдена дузпа при изпълнение на дузпи ще бъде отбелязана или пропусната – ако в мача не се стигне до изпълнение на дузпи всички залози ще бъдат отменени.

Дузпите да продължат след Редовните Пет за Отбор

Предположете дали при изпълнение на дузпи ще се стигне до внезапна смърт или не (11 или повече изпълнени дузпи) – ако в мача не се стигне до изпълнение на дузпи всички залози ще бъдат отменени.

Следваща Дузпа за Отбор

Предположете дали отбора, който изпълнява следващата дузпа ще отбележи или ще пропусне – ако в мача не се стигне до изпълнение на дузпи или отбора не изпълни определената дузпа, всички залози ще бъдат отменени.

Отбелязани Дузпи за Отбор

Предположете общият брой на отбелязаните дузпи за отбор при изпълнение на дузпи – ако в мача не се стигне до изпълнение на дузпи всички залози ще бъдат отменени.

Отбор да Изпълни Последната Дузпа

Предположете на кой отбор ще бъде присъдена последната дузпа при изпълнение на дузпи – ако в мача не се стигне до изпълнение на дузпи всички залози ще бъдат отменени.

Общо Отбелязани Дузпи (Гол Линия)

Предположете общият брой отбелязани дузпи при изпълнение на дузпи – ако в мача не се стигне до изпълнение на дузпи всички залози ще бъдат отменени.

Дузпи – Азиатски Хендикап

Всички залози на пазара Дузпи Азиатски Хендикап на Живо се уреждат за останалото време от изпълнението на дузпите след правенето на залога, напр. всички отбелязани дузпи преди момента на залога не се зачитат при уреждането на залозите. Ако в мача не се стигне до изпълнение на дузпи всички залози ще бъдат отменени.

Общо Отбелязани Дузпи (Под/Над)

Предположете общият брой на отбелязаните дузпи при изпълнение на дузпи – ако в мача не се стигне до изпълнение на дузпи всички залози ще бъдат отменени.

Кой Играч ще Пробяга Най-много Метри?

Залозите важат независимо дали играча участва или не. Считат се само посочените играчи. Залозите се уреждат по официалната статистика на Спортбладет Зуум.

За тези от вас, които освен bet365 спортни залози обичат и казино. Може да вземете 200лв бонус след регистрация в bet365 Casino!

bet-bg.com