bet365 Покер: Ексклузивна VIP схема

Ексклузивната VIP схема на bet365 Покер е начин на bet365 да Ви награждава, докато играете покер. Всеки играч може да участва лесно, а  по-редовните от тях да получават все по-големи награди.

Вие получавате точки за лоялност, когато играете покер с реални пари. Веднъж кредитирани към вашата сметка, тези точки могат да бъдат използвани, за да получите достъп до всички текущи ползи.

Допълнителна част от VIP схемата са наградите за лоялност, които осигуряват допълнителна полза за най-постоянните членове на схемата, заедно със стандартните награди.

  1. За да печелите точки за лоялност трябва да отговаряте на следните критерии в покер с истински пари: да залагате чипове или да участвате в турнири Sit & Go. Вие печелите по 15 точки за всеки паунд или Евро, на всеки рейк или турнирна такса.
  2. За да отговаряте на изискванията за определено VIP ниво, вие трябва да сте натрупали определен брой точки в един календарен месец.
  3. За да събирате парични награди, бонус награди и награди от турнири Sit & Go, Вие трябва да сте достигнали определено VIP ниво или по-високо. Също така трябва да сте били в определено VIP ниво или по-високо през предходните три месеца.
  4. След успешно теглене на някоя от наградите, необходимият брой точки за нея се изваждат от вашия баланс.
  5. Всеки календарен месец Вие може да получите максимум една парична награда, една бонус награда или една награда от турнир.
  6. За да изтеглите награда от 500 Евро за лоялност, Вие трябва да сте във VIP ниво Platinum в момента, в който заявявате иска и трябва да сте били в същото ниво през последните шест календарни месеца.  Искането трябва да е направено до 23:59 часа на 5-тия ден от календарния месец.
  7. Можете да използвате всички календарни месеци до и включително Септември 2016, като част от иск за лоялност. Всеки месец може да бъде използван само от един иск за лоялност. Исканията трябва да бъдат направени до Октомври 2016 най-късно.
  8. За да бъде един иск успешен, Вие трябва да предоставите следните данни, които едновременно да са същите с тези на вашия профил: потребителско име, парола и емайл адрес.
  9. Ако не сте плащали рейк или сте играли в турнамент през последните 13 седмици, цялата натрупана сума от точки в баланса се нулира. Независимо от вашата дейност, неизползваните точки изтичат за период от 12 месеца.