bet365 Промоция Ранно Изплащане при 2 Гола Аванс

Възползвайте се от оферта на bet365 за Ранно изплащане при 2 гола аванс. Тя е приложима ако направите единичен залогпреди да е започнал мача на пазара Краен Резултат и избрания отбор поведе с 2 гола разлика в някой момент от мача.

При тези условия bet365 ще уреди залога Ви по-рано като печеливш. Вие ще си получите цялата печалба и ще можете да я запазите. Дори и ако на по-късен етап  мачът буде изравнен или резултата се обърне в полза на другия отбор.

Класиране на футболни отбори в едни от най-важни. Тази оферта е достъпна само за нови и класиращи се клиенти.

Офертата  се урежда според 90-те минути игра. Включва добавеното време от съдията, но не включва продължения или дузпи.

Офертата може да бъде ползвана за всички мачове от Първа Лига на България и Висшата Лига на Англия, Шампионската Лига на УЕФА и Лига Европа на УЕФА до и включително Четвъртък, 31 Май, 2018.

Офертата не важи когато сте използвали Затвори Залог, за да затворите целия залог.  Ако сте използвали функцията Затвори Залог за част от залога и се случи Вашият отбор да поведе с два гола, залогът ще се уреди на база останалия активен залог.

Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог преди началото на мача и Вашият отбор поведе с два гола. Залогът ще бъде уреден на база новия залог.

Ранно Изплащане при 2 Гола

Ако квалифициращ залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е На Живо, офертата няма вече да е валидна.

За да достъпите наличните за Вас оферти, трябва да се логнете и да изберете Оферти на мобилен или Промоции на компютър.

Към сайта на bet365

bet365 регистрация

Бет БГ / Bet-BG.com публикува ежедневно  предстоящи футболни срещи, които се излъчват от бет365. Те са поместени в началната ни страница. Там ще откриете още актуални bet365 коефициенти и прогнози преди началото на всяка среща. Не забравяйте да активирате своя бонус. Повече за bet365 бонуси може да прочетете в статиите от нашите експерти от bet-bg.

За тези от вас, които се интересуват от предстоящи футболни събития, проверете на нашата страница bet365 спортни новини или ТВ програма за футбол днес. Ранно Изплащане при 2 Гола.

 Автор: Бет БГ / Bet-BG.com