bet365 Форум – Въпроси и Отговори

Дискусии, интересни факти, новини за букмейкъра bet365Форум. Можете да ни разкажете своя опит, споделяйки го с много ентусиасти като Вас! Не губете тази възможност с обидни постове или спам. Форумът е дискусия, всеки има право на свое мнение, всеки има право да го отстоява. Не е нужно да сте съгласен с мнението на другите, но сте длъжен да го уважавате и да спазвате добрия тон. Груб тон и неуважение няма да се толерират.

bet 365 forum бет365 форум

Правила на bet365 Форум

1. Съобщения и теми

1.1. Забранено е да се пишат обидни или подобни съобщения (ще бъдат трити без предупреждение).

1.2. Темите, за които пишете трябва да са със заглавия, от които да се разбира за какво е темата.

1.3. Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно. Както и публикуването на голям брой мнения от един потребител едно след друго. За целта използвайте бутон “РЕДАКТИРАЙ”.

1.4. Преди да публикувате уверете се дали темата вече не съществува. С Търсачката става бързо и лесно.

1.5. Забранено е унищожаването на стари постове!

1.6. Забранено е изпращане на съобщения, в които не е спазен добрия тон, както и Спам. Ако сте жертва на такива, запазете ги и се свържете с нас.

2. Лични данни и съдържание

2.1. Забранено е копирането на каквато и да е информация от bet365 Форум.

2.2. Забранено е слагането на неприемливо съдържание.

Всички правила са въведени с цел bet365 forum да бъде едно приятно място за Вашите интереси и основа на бъдещо приятелство и дискусия. Публикувайки информация във форума, Вие преотстъпвате авторското право върху публикуваната информация на собствениците на форума, доколкото тя не представлява същото право на трети лица. Сайтът и форумът са обекти на авторско право по смисъла на Закона за авторско право и сродните му права. Всички материали са предоставени безплатно от авторите на темите във форума и всички останали потребители могат да се възползват от тях за лична употреба. Екипа на сайта си запазва правото да променя, добавя или премахва част от правилата на форумите, когато сметне за необходимо с цел подобряване на функционалноста на сайта.

Благодарим Ви за вниманието!

Екипът на Bet-bg