Bet365 eSports преглед на сайта за залагания

Тук ще откриете личния опит на наш източник с най-голямата компания за Bet365 eSports залагания.

„Направих първия си залог на eSports в Bet365 през февруари 2014 г., малко след като дългогодишния доставчик на залагания от Англия добави залози за eSports към своята програма за залагания. Преди много години бях създал сметката си в букмейкъра, но, разбира се, новата програма за залагания на eSports, особено залаганията за мачовете от Лигата на Легендите от LCS, бяха особено интересни за мен. Сега в края на 2017 / началото на 2018 г. използвам моята сметка за залагания повече от всякога, особено след като букмейкърът разшири пазарите на залагания със специални залози като: Кой отбор получава първия барон или Първа кръв. По време на последното световно първенство в Bet365 имаше най-много пазари за залагания на eSport сред основните сайтове за залагания. Освен любимата ми игра, разбира се, има и цяла серия от игри, за които се предлагат залози.“

Даваме малък преглед за вас тук:

Пазари на е-спортове в Bet365:

По време на последните ми посещения успях да намеря пазари за залагания на bet365 за следните игри в eSports:

  • League of Legends
  • Dota 2
  • Starcraft 2
  • Counter Strike CS: GO
  • Heroes of the Storm
  • Hearthstone
  • Smite
  • EA Fifa Soccer
  • Overwatch | Call of Duty (COD) | PUBG | WoWа

В началото програмата за залагания за eSports все още е сравнително добре скрита на уебсайта на Bet365, но поради нарастващия интерес към различните игри вече можете да намерите пазарите за залагания в горното меню отляво на сайта на букмейкъра.

Свързахме се с Bet365 в началото на 2014 г., за да науча повече за плановете на сайта за онлайн залагания по отношение на eSports и получих информацията. Че eSports betting от сега нататък ще се предлага постоянно. Оттогава сме в постоянен контакт със спортната програма. За да ви предоставим първи новини и да поддържаме този преглед актуален по всяко време. В момента букмейкърът предлага коефициенти за Лигата на Легендите LCS Сезон 8 | 2018 Spring Split + други лондонски лиги, много CS:GO турнири и лиги и не на последно място основните събития Dota 2 и SC2.

И разбира се: всички важни събития като Световното първенство на Легендите 2017. 2017 LoL All-Star или TI7 (The International 2017) на Dota 2 също са представени. От въвеждането на пазара на eSports, предлаганите лиги и турнири се увеличават постоянно. С началото на сезона през 2017 г. Bet365 направи голяма стъпка, като представи най-големия пазар на специални залози за League of Legends LCS.

Това, което особено да ценим за електронни спортове в Bet365:

Особено впечатление оставят многобройните възможности за депозит и бързото изтегляне на пари от Bet365. Също така, фактът, че те няма да ви таксуват за някой от начините на плащане, които използвате (Visa, Bank Transfer, Skrill и Paypal), което е доста голяма рядкост в бизнеса за залагания. Дори когато получите изплатените печалби, никога няма да бъдете таксувани за никакви такси за транзакциите.

Какво може да се каже за шансовете за печалба с бет365?

При избора на подходящ букмейкър на залози е важно да не обръщате внимание само на сумата на бонуса, но и дали предлаганите коефициенти могат да се запазят в сравнение с коефициентите на други сайтове за залагания. Разбира се, ние не проверяваме всеки един доставчик всеки ден, но по време на нашето проучване Bet365 винаги имаше коефициенти в горната трета от букмейкърите, които сме разглеждали.

Рейтингът ни на доставчик на залагания в eSport Bet365:

Даваме на Bet365 ясно 5 от 5 звезди за пазарите за залагания на eSports. Уреждането на залозите и плащанията винаги работи безупречно и шансовете винаги са най-добри в сравнение с останалите букмейкъри. В мобилната версия на уебсайта има ясно оформление, така че е много удобно да се направи залог чрез чрез мобилен телефон.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com