bet365 IBAS член на независима 3-та страна

bet365.com е член на независимата организация IBAS. Което е съкратено на английски от: Independant Betting Adjudication Service. С какво по точно се занимава IBAS ? Независимата трета страна приема оплаквания от клиенти на спортни залози отностно арбитражни решения за клиенти. Организацията приема диспути и ги преглежда внимателно, след което взима решение.

Как функционира IBAS ?

Те не таксуват потребителите за тяхната услуга за арбитражни решения. IBAS имат задача да разрешат проблема, като определят кой е виновен в дадена ситуация. Ако се окаже, че букмейкъъра е допуснал грешка, то  ИБАС имат правото да поискат отмяна на залога и поправяне на недоразумението. Ако сличайно букмейкъра откаже да изпълните решението на ИБАС, то букмейкъра ще бъде изтрит от списъка на Independant Betting Adjudication Service.

Как да пуснем оплакване към IBAS ?

Подаването на оплакване към защитната организация за арбитражни решения става чрез стяандартен за тях формуляр. Който може да бъде намерен на сайта им – www.ibas-uk.com

bet365 с членството си в тази организация гарантира намеренията си да спазва решенията на IBAS. Вие като клиент може да бъдете спокоен, чеима 3-та независима страна, която е готова да Ви подкрепи по всяко време.

Повече информация за бет365, може да намерите в нашето bet365 ревю. Което може да бъде достъпено през менюто по-горе. Там ще намерите пълна ифнромация за бук,мейкъра в нашето review базирано на лични наблюдения през годините.

bet365 IBAS

Автор: BET-BG.com