Bet365 Бонус за Тенис Bonus tenis

bet365 Бонус за Тенис

bet365 предлага страхотна нова оферта, която ти дава шанса да спечелиш бонус 50% с множествен залог. Bet365 бонуса включва мачове от всичките големи турнири по тенис.

bet365 Бонус за Тенис – вземи до 50% от залога. Офертата важи за печалби от множествения залог преди мача с две или повече селекции. Като те са от пазари Победител в Първи Сет, Да Спечели Мача или Залози за Сет за мачовете по единично и двойки. Важат за турнири АТП, Големия Шле м,Чалънджър или УТА, както и мачовете по единично и двойки за Купа Дейвис. Фед Къп и Хопман Къп от Bet365 tenis bonus. Залагания на тенис могат да бъдар правени и през bet365 Mobile – мобилно приложение (апликация) за България.

Максималeн бонус, който e възможно да бъде получен да получите, е £100 000 или еквивалента в друга валута. bet365 tennis bonus няма да важи ако залогa е затворен напълно. Ако един залог е бил напълно затворен частично то тенис бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог. Ако един квалифициран залог е променен поне веднъж чрез функцията – Промени Залог. То тенис бонуса ще е се изчисли на база вашия нов залог. Ако се интересувате от друго бонуси, те съветваме да посетиш страницата бет365 бонус.
Ако твоя залог е бил променен с бутона, за да включите или промените селекция от събитие. Което е Bet365 На Живо , този бонус няма да бъде валиден. Тенис Залози от Bet365 комбинации с бонуси като Lucky 15 или Lucky 31 не важи за въпросната оферта. bet-bg

Ако твоя залог е бил успешен, bet365 Tenis ще добавят следните бонуси към твоята печалба:

Вид ЗалогБонус
Двоен5% бонус
Троен7.5% бонус
4-кратен10% бонус
5-кратен15% бонус
6-кратен20% бонус
7-кратен25% бонус
8-кратен30% бонус
9-кратен35% бонус
10-кратен40% бонус
11-кратен45% бонус
12-кратен и повече50% бонус

Вход в сайта на Bet365

bet365 Бонус за Тенис Условия и Правила

  1. За Бет365 тенис бонус важи за нетната печалба от множествен залог преди мач с 2 или повече селекции за мачове по Единично за Мъже и Жени. Двойки Мъже, Двойки Жени и Смесени Двойки от Големия Шлем. АТП, УТА, Чалънджър, Купа Дейвис, Фед Къп или Хопман Къп. Офертата важи за следните пазари: Да Спечели Мача. Победител в Първи Сет или Залози за Сет. Bet365 Бонус за Тенис.
  2. Ако някоя селекция е отложена/отменена, бонусът ще важи. Но процентът на бонус ще се прилага за реално познатите селекции. Например, множествен залог с 8 мача със 7 познати и един отложен мач ще получи 25% бонус към печалбата.
  3. Максималният бонус е 100.000£ или еквивалент в друга валута. Бонусът не важи за залози комбинация като Lucky 15. Lucky 31 и т.н.
  4. Бонусът към Вашата печалба ще бъде добавен до 24 часа от мача на последната Ви селекция.
  5. Този бонус не важи в случаите, в които сте използвали Затвори Залог, за да затворите цял залог. Ако Затвори Залог е използван за част от залога, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог.
  6. Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог, бонусът ще бъде изчислен на база новия залог. Ако залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е На Живо, бонусът няма вече да е валиден. Всички новини за тенис може да видиш тук – bet365 tenis
  7. Ако някое от условията за бонуси е нарушено или има доказателство за поредица от залози, които поради бонус депозит, безплатни залози, залози без риск или друга промоция, водят до гарантирана печалба за клиента, индивидуално или в група, bet365 си запазва правото да изиска сумата обратно от клиента, и по свое решение да уреди залога по точния коефициент, отмени безплатен залог или залог без риск, или всеки залог, захранен с депозит бонуса. В допълнение, bet365 си запазва правото да наложи административни такси в рамките на бонуса, безплатния залог, залога без риск или допълнителното плащане, за да покрие административните разходи. Запазваме си правото и да изискаме клиентът да предостави допълнителна документация, за да може да сме напълно убедени по наше виждане за самоличността на клиента, преди да кредитираме бонус, безплатен залог, залог без риск или оферта в сметката на клиента.
  8. Офертите на bet365 са за клиенти, които играят за удоволствие и bet365 може еднолично да ограничи възможността на клиентите да участват в цялата, или част от всяка промоция.
  9. bet365 си запазва правото да промени, отмени, изиска обратно или откаже всяка промоция по свое решение.

bet365 бонус код вход регистрация - bonus kod bet-bg.com бет365

Ако се интересувате от спортни прогнози за тенис, посетете bet-bg.

bet365 Бонус за Тенис – Bet BG