Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

bet365 Bonus Нулево Равенство – Отменен Залог

Вече няма да Ви е скучно при резултат 0:0 с нашата оферта Нулево Равенство – Отменен Залог. Направете залог на НЯКОЙ пазар Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат или Скоркаст на НЯКОЙ мач, и ако той завърши 0:0, ние ще възстановим залога Ви, ако той е губещ.
bet365 пари обратно
Тази оферта не важи в случаите, в които сте използвали Затвори Залог, за да затворите цял залог. Ако Затвори Залог е използван за част от залога и срещата завърши 0:0, ще бъде възстановен само останалия активен залог. Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог преди мача, и срещата завърши 0:0, ще бъде върнат само новият залог. Ако залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е На Живо, офертата няма вече да е валидна.

Предишни мачове с върнати залози за 0:0:

Ден Среща
Неделя Насионал v Фейрензе
Неделя Ружомберок v Спорт Подбрезова
Понеделник Лингби v Есберг
Вторник ЦСКА v Ботев Пловдив
Петък Морейрензе v Боависта

Условия и Правила

  1. В комбинации срещата се счита за отменена.
  2. Тази оферта е валидна преди мач за всеки мач, за пазар Първо Полувреме/Краен Резултат. Всички пазари Точен Резултат и всички пазари Скоркаст. Ако срещата завърши 0:0, ние ще Ви върнем залога, ако той е губещ.
  3. Тази оферта не важи в случаите, в които сте използвали Затвори Залог, за да затворите цял залог. Ако Затвори Залог е използван за част от залога и срещата завърши 0:0. Ще бъде възстановен само останалия активен залог.
  4. Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог преди мача. И срещата завърши 0:0, ще бъде върнат само новият залог. Ако залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е На Живо. Офертата няма вече да е валидна.
  5. Ако някое от условията за бонуси е нарушено или има доказателство за поредица от залози, които поради бонус депозит, безплатни залози, залози без риск или друга промоция, водят до гарантирана печалба за клиента, индивидуално или в група, bet365 си запазва правото да изиска сумата обратно от клиента, и по свое решение да уреди залога по точния коефициент, отмени безплатен залог или залог без риск, или всеки залог, захранен с депозит бонуса. В допълнение, bet365 си запазва правото да наложи административни такси в рамките на бонуса, безплатния залог, залога без риск или допълнителното плащане, за да покрие административните разходи. Запазваме си правото и да изискаме клиентът да предостави допълнителна документация, за да може да сме напълно убедени по наше виждане за самоличността на клиента, преди да кредитираме бонус, безплатен залог, залог без риск или оферта в сметката на клиента.
  6. Офертите на bet365 са за клиенти, които играят за удоволствие и bet365 може еднолично да ограничи възможността на клиентите да участват в цялата, или част от всяка промоция.
  7. bet365 си запазва правото да промени, отмени, изиска обратно или откаже всяка промоция по свое решение. Оригиналната страница

Ако нямаш регистрация, направи нова сметка в bet365 и вземи до 100 евро бонус!

Възползвай се от предимствата на bet365 mobile (Bet365 мобилно приложение) и залагай онлайн.

bet365 Bonus Нулево Равенство – Отменен Залог Bet BG