bet365 Cash Out (Затвори Залог)

bet365 Cash OutКеш Аут Включва Частично Затваряне на Залог.bet365 cash out

Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С bet365 Cash Out може да затваряте залог напълно или да го затворите частично. Като останалата част от залога продължава да е валидна.

След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата, като може да следите залозите си. С bet365 Cash Out може да Затваряте Залог в избран от Вас момент.

bet365 cash out cashout кеш аутКъм Оригиналния Сайт на bet365

Ако желаете да Затворите Залог, трябва да натиснете бутон Затвори Залог под Вашата селекция(и). Ако изберете затваряне на целия залог, тази сума ще бъде уредена и крайният резултат. Свързан със залога Ви, няма да повлияе на сумата, изплатена в сметката Ви. Ако изберете частично затваряне на залога, активирайте плъзгача за Затвори Залог. Натискайки иконката до бутон Затвори Залог, изберете сумата, която да получите като затворен залог и тази сума ще бъде уредена. Остатъкът от Вашия залог ще бъде уреден според крайния резултат, свързан с него.

Предложената сума ще зависи от представянето на Вашата селекция(и) и може да е по-голяма или по-малка от началния Ви залог. Позволявайки Ви гарантиране на печалба или намаляване на потенциалната загуба.

bet365 Cash Out Затвори Залог е достъпен за определени събития и пазари преди мач и На Живо. За единични и множествени залози за различни спортове, включително Футбол, Тенис, Конни Надбягвания и Баскетбол. Възможността за частично затваряне на залог е достъпна за момента само за единични залози. Директни множествени залози и не е налична за другите възможности за множествен залог. Ако Cash Out (Затвори Залог) е достъпен преди събитието и не предлагаме събитието На Живо, Затвори Залог. Te ще бъде недостъпен след започването на събитието.

бет365 Кеш Аут – Начини за Затваряне на Залог

бет365 Кеш АутCash out. Има няколко начина да следите сумата за Затвори Залог, която се предлага за даден залог.

След като се логнете в сметката си, броят на Вашите неуредени залози ще бъде показан в секция Мои Залози на Фиша. Натиснете Мои Залози и ще видите всички залози, както и тяхната сума за Затвори Залог.

Натискайки иконката до бутон Затвори Залог, ще може да активирате плъзгача за Затвори Залог. Който Ви позволява да изберете сумата, която да затворите частично. Потенциалната печалба и оставащият залог са показани на бутон Затвори Залог, където може да изберете колко да получите за затварянето и да натиснете, за да потвърдите своя избор.

bet365 Cash Out На Живо

bet365 Cash Out На Живо в секция Мои Залози показва залози, които са На Живо. Както и текущия резултат и сума за Затвори Залог.

В тези две секции имате възможност да направите някои от тези залози ‘любими’. Местейки мишката в горната дясна част и натискайки звездичката, когато тя се покаже. След като натиснете, Вашата селекция(и) ще се премести горе на Фиша, позволявайки Ви да следите залога по-лесно.

Тази функция е достъпна и в секция На Живо, където може да изберете Мои Залози от меню На Живо. Ще се покаже подзаглавие, което позволява да видите залозите, които достъпни за затваряне, докато се наслаждавате на Пряко Предаване или Мач На Живо за избраните събития На Живо.

Може да затваряте залог и на мобилен или таблет. Изберете секция Мои Залози от горната част на страницата и вижте Затвори Залог, за да видите залозите. Там може да изберете любими залози, да следите резултата и ако пожелаете да bet365 Cash Out -Затворите Залог. Натиснете бутон Затвори Залог под селекцията Ви и потвърдете Вашето желание за ранно уреждане на залога.


bet365 Cash Out Условия и Правила

bet365 Cash Out – Затвори Залог е достъпен за определени пазари преди мач и Bet365 На Живо. За единични и множествени залози за много спортове, включително Футбол, Тенис, Конни Надбягвания и Баскетбол. Възможността за частично затваряне на залог е достъпна за момента само за единични залози. Директни множествени залози и не е налична за другите възможности за множествен залог.

Има забавяне във времето за приемане на молбата за Затваряне на Залог. Ако има промяна в коефициента или блокиране на пазара, Затварянето на Залога може да не е успешно.
Ако Затварянето на Залога е успешно, това ще бъде показано и ще бъде платено веднага. Крайният резултат за Вашия залог няма да влияе на сумата за Затваряне на Залога.
Предлаганата сума за Затвори Залог е общата сума, която ще получите в сметката, ако това е успешно.

Частично затваряне може да бъде извършено до десет пъти за единични залози и до пет пъти за множествени залози. Сумата за частично затваряне трябва да е по-голяма или равна на десет пъти минималния единичен залог.

bet365 Cash Out Bonus и Оферти

Всички бонуси от офертите Щастливи 15/31/63, Юниън Джак, Множествен Залог или Парлей няма да важат. Ако е използвана функцията Затвори Залог за цял залог или част от него.
Някои оферти на bet365 Cash Out няма да важат, ако е използвана функцията Затвори Залог. Това важи за цял залог или част от него. За подробности, вижте Условия и Правила за всяка оферта.
Залози, които са уредени напълно или частично чрез Затвори Залог, няма да се считат към изискването за превъртане.

bet365не може да гарантира, че Затвори Залог ще бъде достъпен за Вашата селекция. Ако bet365 Cash Out е достъпен преди събитието и не предлагаме На Живо ще бъде недостъпен след започването на събитието.

bet365 Cash Out няма да бъде отговорен ако функцията Затвори Залог не е достъпна поради технически проблеми. През такъв период, залозите важат както са направени първоначално.

bet365 Cash Out си запазва правото да приеме или откаже залог за всеки спорт, състезание, пазар или вид залог. Ако те са включени във функцията Затвори Залог.

bet365 Cash Out си запазва правото да промени, блокира или премахне функцията Затвори Залог по всяко време. Залози, направени на тези събития, мачове или пазари, важат както са направени първоначално.

bet365 Cash Out си запазва правото да промени уреждането на Затвори Залог, ако залогът или пазарът е уреден грешно.

Вижте всички спортни залози от bet365

bet365 Cash Out Bonus – Затвори Залог | Bet BG

 

 

bet365 – Cash Out Bonus (бет365 Кеш Аут)
Четете по-горе
Гласове: 4
bet365
Публикувано на: 26/09/2017
Оценка: 5.0 / 5.0