bet365100% Бонус Депозит

Открийте си сметка днес и вземете 100% Бонус Депозит. T & Cs прилага. Присъединете се сега

За да се класират за бонуса, моля, следвайте тези лесни инструкции:
Открийте си сметка, направете депозит от € 5 * или повече и ще имате право да 100% бонус за Вашия депозит, до максимум от 50 € *.
След като отворите профила си, ние ще ви изпрати 10-цифрен Код на Офертата, завършващ на NCDBG чрез електронна поща. За да получите бонуса, просто направи депозит, избор на членове от менюто Услуги, отидете на Оферти, след това въведете код на оферта.
Ако не получим оферта кодекс приключва NCDBG, или биха искали да се актуализира вашия имейл адрес, моля посетете членове.
За да заложите с Вашия бонус, просто обърнете размера на депозита, след като на спорт и пазар по Ваш избор. Трябва да сте уредени залози на стойност три пъти си депозит и бонус преди да извършите теглене.
* Или еквивалент в друга валута
Цялото предложение Общи условия
Направете депозит от € 5 * или повече, за да се класират за 100% съвпадение сума като бонус да заложите с. Вашият депозит е най-голямата си депозит (ограничена до 50 * €), поставен в последните 7 дни преди да ви въвеждане на вашата оферта Code.
Максималният бонус, който може да се твърди, е 50 € *. За избягване на съмнение, ако вашият депозит е 50 * € или повече, тогава ще се класират за бонус от 50 € *.
За да заложите с Вашия бонус, въведете кода на офертата си, след което върху размера на депозита за бонуса (с таван от 50 € *) веднъж на спорт и пазар по Ваш избор (в зависимост от условията на 12 и 13 по-долу).
Трябва да сте уредени залози на стойност три пъти си депозит (но не повече от € 50 *) и бонус преди да извършите теглене (при условия от 12 до 15 по-долу).
Ако изискванията за оборот за тази оферта не са били постигнати в рамките на 90 дни от вас, които влизат вашата оферта Code всякакви средства, държани в бонус баланса ще бъдат загубени.
Оферта затваря 23:59 UK Time 31-ви март 2017.
Тази оферта е валидна само за клиенти, които пребивават в България.
Трябва да въведете кода на офертата си в рамките на 7 дни от вземане на вашия депозит.
Ако се заяви теглене или изходящ трансфер:
а. преди да въведете кода на офертата си, всички предишни отлагания няма да се считат към първоначалните критерии квалифицирани; или
б. след като въведете кода на офертата си, но преди да завърши изисквания за оборот, а след това всички средства в своя бонус баланса ще бъдат загубени и офертата вече няма да бъде на разположение за вас.
Можете да имате само едно активно бонус във всеки един момент. За да изискате друг бонус, текущият бонус трябва да бъде изпълнен или приключен.
Тази оферта не може да се използва в комбинация с всяка друга оферта за откриване на сметка.
Всякакви единични залози с коефициент по-малко от 1.50 (1/2), няма да се броят за условието оборот. В множество залози поне един избор трябва да има коефициент от 1.50 (1/2) или по-голяма, за да се приспадне при изискване оборот.
Само залози на първи избор на всеки пазар / комбинация тела, както преди мач и На Живо, ще се считат към всякакви изисквания оборота. Всички последващи залози за други селекции в същата комбинация пазар / арматура, няма да се считат към изискванията за оборот. Този термин се прилага заедно с други ограничения. Като пример, след като са се класирали, залог на Ман Юнайтед да победи Челси на Резултати пазара на Full Time при коефициент 1.50 (1/2) или по-голяма ще се зачитат изискванията за оборот, обаче последващ залог на Челси на Пълен пазар Резултат в същата игра или преди мач или на Живо, няма да се броят към изискванията за оборот. Къде първи залог върху всяка комбинация на пазара / тела е по-малко от 1.50 (1/2), този залог и всички последващи залози за този пазар / тела комбинация не се считат към всякакви изисквания оборота.
Залози на Азиатски хендикап и целта пазари линия, както преди мач и На Живо, няма да се считат към изискването за оборот се посочва в състояние 4.
Залозите, осребрени или пуснати на Instant игри не се считат към изискването за оборот се посочва в състояние 4.
Когато някое от условията на офертата за бонуси е нарушено или има доказателство за поредица от залози, направени от клиент или група от клиенти, които поради бонус депозит, подобрени плащания, безплатни залози, рискови безплатни залози или друга промоционална оферта водят до гарантирана печалба за клиента, независимо от резултата, независимо дали самостоятелно или като част от група, bet365 си запазва правото да си върне бонус елемент на такива оферти и в тяхното решение да уреди залога по точния коефициент, отмени безплатен и свободен риска залози или отмени залог, захранен с депозит бонуса. В допълнение, bet365 си запазва правото да наложи една административна такса на клиента до стойността на бонуса, безплатния залог, безплатен залог риск или допълнителното плащане за покриване на административните разходи. Ние си запазваме правото да изискаме клиентът да предостави допълнителна документация, за нас, за да бъдат удовлетворени в наше усмотрение относно самоличността на клиента, преди да кредитираме бонус, безплатен залог, безплатен залог риск или оферта в сметката.
Офертите на bet365 са предназначени играят за удоволствие и bet365 може еднолично да ограничи възможността на клиентите да участват в цялата, или част от всяка промоция.
Всички оферти за клиентите са ограничени за един човек, семейство, адрес, имейл адрес, телефонен номер, номер на същата разплащателна сметка (например дебитна или кредитна карта, NETeller и т.н.), и общ компютър, например библиотека или работно място. Ние си запазваме правото да изтеглим всяка оферта или всички оферти към всеки клиент или група клиенти по всяко време и по свое лично и единствено усмотрение. Офертите са валидни само за клиенти, които са направени действително / депозити в реални пари в bet365.
bet365 си запазва правото да отмени, изиска обратно или откаже всяка промоция по свое усмотрение.