BKFC bet365

bet365.com-vhod_sportni-zalozi-bonus-kod-2021-registracia-www.bet-bg.com-бет365-регистрация-бонус-код-

bet365.com-vhod_sportni-zalozi-bonus-kod-2021-registracia-www.bet-bg.com-бет365-регистрация-бонус-код-

bet365 BKFC – ММА Мачове без Ръкациви

Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) е американска промоция за бой с голи кокалчета, базирана във Филаделфия. BKFC е първата компания, която провежда официално одобрени от държавата събития по бокс без ръкавици в Съединените от последното такова събитие през 1889 г. Първата им промоция се проведе през 2018 г. с 46 „номерирани“ събития, проведени към Юли 2023 г. Това е най-голямата компания за промоции на бой без ръкавици в света, като тепърва им предстои да се разрастнат и прочуят в България.

В боевете без ръкавици можете да гледате мачове от 10 различни категории, като 8 са за мъже и 2 за жени. Всяка категория отговаря на зададените и килограми като рамки, като те са: Тежка, Полутежка, Лека Тежка, Средна, Полусредна, Лека, Перо, Петел и Сламка.

bet365 mobile

Следете всички важни събития през мобилното приложение на bet365 или BET-BG мобилно приложение за Android & iOS. Какво по-хубаво от това постоянно да си информиран през смартфона си.

В сайта на BET-BG.com може да следите всички атрактивни ММА събития/мачове. Нашите експерти ще качва bet365 коефициенти, статистика, важна информация и bet365 бонус за всички събития. Прогнозите може да ги намерите в страницата за Предстоящи Мачове или тук в страницата за ММА. Вземи своя бонус за Нов Клиент, след като завършиш твоята bet365 регистрация.

BET-BG.com

BET-BG.com качва нови футболни и спортни прогнози за днес и утре. Придружени с bet365 коефициенти, те Ви улесняват при взимането на решение, кой залог да направите преди или по време на срещите. Проверявайте ежедневно нашата страница Предстоящи, за нови събития, анализи и статистика от експертите на BET-BG UFC

bet365 MMA – BET BG com