God of Storms

Age of Gods – God of Storms предлага бонус функции и геймплей, играта е основана на гръцката митология.

Age of Gods – God of Storms има 5 барабана и 25 печеливши линии и може да се възпроизвежда от 25p спин на всички съвместими устройства като лаптопи, персонални компютри, iOS и Android. Поставена в древно пристанище, играта изглежда превъзходно графично.

Внимавайте за символа Argo wild той може, да запълни цялата макара – когато това се случи, ще активирате функцията Wild Win Respin, където ще получите безплатен respin.

При всяка смяна множителят се увеличава до 2x, 3x и след това 5x. Ако получите повече подреждания в барабаните, можете да получите огромни печалби. Ключът е да получите последователни победи и да се възползвате от 5-кратния множител при последното превъртане.

Age of the Gods God of Storms също ви предлага шанс да спечелите 4 прогресивни джакпота – вие произволно ще влезате в джакпот играта и ще трябва да избирате от квадрати, които да съответстват на 3те символа. Ако спечелите прогресивния джакпот на Ultimate Power, ще бъдете с 1,5 милиона паунда по-богати!

Можете да играете „ God of Storms“ в bet365 Casino.

bet365 poker bonus 365 bet-bg.com бет365 покер бонус

Следвайте всички актуални новини и оферти за bet365 poker само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet-bg

Вземи НОВ БОНУС за bet365 poker. За да се вземе бонуса е нужно да се направи bet365 poker регистрация.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 poker предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Получавате бонус с Vegas в бонуса за нови играчи на bet365 New Player Bonus. Запознайте се с най-новите incognito игри на Vegas в google search bet365 с впечатляващ 100% бонус за нови играчи. С бонуса “Нов играч” можете да дадете тласък на баланса си. Както и да се възползвате от възможността да разгледате фантастичния ни набор от топ събития и новини.

Вземи bet365 poker bonus като посетите линка за вход/регистрация. Изтегли безплатно мобилното приложение на bet365 poker mobile app download (Android & iOS).

Автор: Бет – БГ / Bet-BG.com