Moeen предупреждава, че му е нужна агресия

Кръговия играч Moeen Ali очаква Англия да бъде по-агресивна в своята еднодневна серия в решителната битка срещу Бангладеш в Chittagong в сряда.

Асът от Worcestershire усети, че туристите са твърде плахи в подхода си по време на втория мач от трите дни в Дака,започнали в неделя, където Англия загуби с 34 писти, въпреки ограничаването на своите домакини с 238-8 в своите 50 хода.

Moeen  е уверен, че той и колегите му ще отидат да атакуват отново , тъй като тяхното желание за победа надделява и това ще им помогне да се защитят от тигрите на стадион Zahur Ahmed Chowdhury и да приемат почестите от спечелване на ODI.

Той заяви:“Мисля, че ако ние загубим,ние по-скоро ще сме загубили начина, по който сме играли до сега, което само по себе си е по-разочароващо от самата загуба на мача.“

„Ние бяхме малко като стария отбор на Англия, но това е нещо, което ние сме подчертали.Понякога ще се случва и това, но аз се надявам че това е единичен случай и няма да позволим да се повтори отново.“

Англия може да бъде подкрепена с коефициент от 1/2, за да спечели в Chittagong, с цената на Moeen с 16/1, да е топ първи играч на отбора, докато Бен Стоукс може да бъде подкрепен с коефициент от 6/1.

Домакините се надяват да спечелят мача и да си осигурят седма поредна ODI титла на родната земя.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На живо, са достъпни и за мобилни устройства или таблет с bet365. Навсякъде. Важат условия.

Вижте всички прогнози и залози за Крикет само по bet365.