ONE Championship bet365

bet365.com-vhod_sportni-zalozi-bonus-kod-2021-registracia-www.bet-bg.com-бет365-регистрация-бонус-код-

bet365.com-vhod_sportni-zalozi-bonus-kod-2021-registracia-www.bet-bg.com-бет365-регистрация-бонус-код-

bet365 ONE Championship

One Championship е най-голямата компания промотираща ММА мачове из цяла Азия. Те започват в Сингапур още през 2011г., като създателя, Чатри Трисириписал иска да създаде първата азиатска промоция за милиард долара. Той иска да промотира почтени бойци които уважават един друг, като твърди, че западните компании го нямат. В началото те са излъчвали Кикбокс, Граплинг и Муай Тай битки, като с времето те вкарват и още бойни спортове в картите си. Така след над 200 излъчени събития, те стават компания за милиарди, която излъчва ММА срещи нявсякъде из Азия. Тук можете да видите едни от най-добрите MMA, Кикбокс, Джу Джицу и Муай Тай бойци да изправят сили в ожесточени мачове.

В тази компания можете да гледате мачове от 13 различни категории, като 9 са за мъже и 4 за жени. Всяка категория влиза в рамките на дадени килограми, като те са: Тежка, Полутежка, Средна, Полусредна, Лека, Перо, Петел, Муха, Сламка и Атом.

bet365 mobile

Следете всички важни събития през мобилното приложение на bet365 или BET-BG мобилно приложение за Android & iOS. Какво по-хубаво от това постоянно да си информиран през смартфона си.

В сайта на BET-BG.com може да следите всички атрактивни ММА събития/мачове. Нашите експерти ще качва bet365 коефициенти, статистика, важна информация и bet365 бонус за всички събития. Прогнозите може да ги намерите в страницата за Предстоящи Мачове или тук в страницата за ММА. Вземи своя бонус за Нов Клиент, след като завършиш твоята bet365 регистрация.

BET-BG.com

BET-BG.com качва нови футболни и спортни прогнози за днес и утре. Придружени с bet365 коефициенти, те Ви улесняват при взимането на решение, кой залог да направите преди или по време на срещите. Проверявайте ежедневно нашата страница Предстоящи, за нови събития, анализи и статистика от експертите на BET-BG ONE Championship

bet365 MMA – BET BG com