Royal Respin Deluxe

Royal Respin Deluxe е слот с 3 барабана и може да се играе с 1, 5 или 9 печеливши линии. Предлага се с 4 wild символа по 5x.

Когато получите wild символ на барабан 2, се задейства функцията Royal Respin – след това получавате респин с заключен на мястото мултипликатор. Ако получите мултипликатор wilds на всички 3 барабана, това може да доведе до огромни печалби до 10 000 пъти повече от вашия залог.

Royal Respin Deluxe предлага мултипликационни символи на всеки барабан, които могат да се паднат, за да ви дадат респин и да получите до 10 000 пъти, залогът, при всяко завъртане.

Символите на барабаните включват BAR, двоен BAR, троен BAR, зелена 7ца и късметлийските червени 7ци. Имате 4 мултипликационни wild символа в играта (2x, 3x, 4x и 5x). Те могат да заместят всички други символи, за да ви дадат най-добрата възможна комбинация – ако вашата печалба включва 5-кратен умножител, към печалбата ще бъде приложен този умножител. 3x, 4x и 5x wild множители се появяват само на среднияя барабан, като 2x multiplier wild се появява на всички барабани.

Ако получите wild в централно положение на барабана на средния барабан, ще задействате функцията Royal Respin, след което се фиксира на място. Това ви дава шанс да формирате друга печеливша комбинация.

Ако получите 2x множител на двата барабана 1 и 3, както и wild множител на барабан 2, можете да спечелите:

1000 пъти печалба на залог – за 2x умножител на барабан 2
1500 пъти печалба на залог – за 3x умножител на барабан 3
2 000 пъти печалба на залог – за 4x множител на барабан 4
10 000 пъти печалба на залог – за 5x умножител на барабан 5

Royal Respin Deluxe е много изчистен слот с 1 бонус функция – Royal Respin, където най-добрата комбинация може да ви даде 10 000 пъти вашия залог.

bet365 poker bonus 365 bet-bg.com бет365 покер бонус

Следвайте всички актуални новини и оферти за bet365 poker само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet-bg

Вземи НОВ БОНУС за bet365 poker. За да се вземе бонуса е нужно да се направи bet365 poker регистрация.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 poker предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Получавате бонус с Vegas в бонуса за нови играчи на bet365 New Player Bonus. Запознайте се с най-новите incognito игри на Vegas в google search bet365 с впечатляващ 100% бонус за нови играчи. С бонуса “Нов играч” можете да дадете тласък на баланса си. Както и да се възползвате от възможността да разгледате фантастичния ни набор от топ събития и новини.

Вземи bet365 poker bonus като посетите линка за вход/регистрация. Изтегли безплатно мобилното приложение на bet365 poker mobile app download (Android & iOS).

Автор: Бет – БГ / Bet-BG.com