UFC 250 кантар, видео

UFC 250 кантар, Съботните двубои за титли могат да започнат.

Шампионката на UFC Аманда Нунес и състезателката Фелисия Спенсър успешно кантара в петък на официалните претегляния за UFC 250, които ще се проведе в събота в UFC APEX в Лас Вегас.

Това ще е първата защита на Нунес на нейната титла в категория перо. Тя също е шампион на UFC в категория петел и защити този пояс пет поредни пъти.

Всичките 24 бойци на картата успешно преминаха кантара, включително подглавното събитие между Рафаел Асунсао и Коди Гарбрандт.

ето и видео от кантара:

 

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365 mma. Насладете се на много спортове с bet365 на живо.Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet365 мобилно приложение на betbg365. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Бокс можете да прочетете на нашата bet страница BET BG.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet365 Коефициенти

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com