австралийски футбол bet365 bet-bg.com регистрация бонусАвстралийски Футбол

bet365.com-vhod_sportni-zalozi-bonus-kod-2021-registracia-www.bet-bg.com-бет365-регистрация-бонус-код-

bet365.com-vhod_sportni-zalozi-bonus-kod-2021-registracia-www.bet-bg.com-бет365-регистрация-бонус-код-

bet365 американски футбол

Австралийски футбол (или футбол по австралийски правила) е контактен отборен спорт с топка. Играе се от два отбора с по осемнадесет играчи на терена и четири резерви. Целта е да се отбележи гол – топката да премине между двете вътрешни греди след удар с крак. Голът носи шест точки, а ако топката премине между вътрешна и външна греда се отсъжда бихайнд, носещ една точка.

Целта на играта от начало е била за поддържане на физическата подготовка на състезателите по крикет по време на зимата в Австралия.

Игрището в австралийски футбол, както и топката са овални. Дължината на игрището трябва да е над 150м., а ширината – най-малко 135м. Освен крайните линии, на тревата са отбелязани: централния квадрат, който е 50м х 50м, и централния кръг. Където започва играта, както и две криви (или арки), разположени на 50м от центъра на головата зона. Пред всяка голова зона е разположен 9-метров правоъгълник.

bet365 регистрация

Във всеки край на игрището има четири греди – две голови в средата и две бихайнд греди отстрани. Разположени на 6,40м една от друга. Головите са по-високи от страничните (най-често с височина 9,60м), но дължината им не е фиксирана.

Как да заложа в bet365?

Тъй като точковите зони са буквално безкрайни по височина. Гол и шест точки се отсъждат при преминаване на топката между двете централни греди. Съдята го отсъжда с изпънати напред ръце и развяване на два флага. Гол може да бъде отбелязан само с крак.

bet365 мобилно приложение

Изтегли бет365 мобилно приложение за андроид и иОС напълно безплатно! Вход към твоя профил през смартфона ти. Бързо, лесно и удобно. bet365 mobile е достъпен от нашата страниа разположен в менюто bet365.

Бихайнд и една точка се отсъждат при докосване на топката до головата греда. Преминаването ѝ между головата и бихайнд гредата, докосването на топката с ръка. Преди да премине между които и да е две греди или преминаването на играч с топката в ръце между които и да е греди. Съдията отсъжда с изпъната напред една ръка и развяването на един флаг.

При докосване на топката до бихайнд гредата точки не се отсъждат, а топката се счита за излязла от игра.

bet365 bonus

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които google search bet365 предлагат достъп и новини, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с bet365 Livescore.

Спортни прогнози за Австралийски Футбол bet-bg AFL може да намерите с страницата на предстоящи мачове.

Следвайте всички залози и прогнози за Австралийски Футбол само по bet365.

BET-BG.com е сайт за безплатни футболни прогнози, коефициенти, анализи и bet365 ревю.  За тези от вас, които използват мобилни устройства или таблети може да достъпите мобилната версия на сайта  bet365.com от тук:

bet365 mobile

Мобилното приложение на бет365 зарежда по-бързо, което помага да правите вашите спортни залози на време. За тези от вас, които следят крайния резултат от спортните срещи – било то футбол, баскетбол, голф, тенис, бокс/ ММА, моторни спортове, формула 1. Следвайте страницата bet65 резултати.

Bet-BG.com