австралийски футбол bet365 bet-bg.com регистрация бонусАвстралийски Футбол

bet365.com-vhod_sportni-zalozi-bonus-kod-2021-registracia-www.bet-bg.com-бет365-регистрация-бонус-код-

bet365.com-vhod_sportni-zalozi-bonus-kod-2021-registracia-www.bet-bg.com-бет365-регистрация-бонус-код-

bet365 американски футбол

Австралийски футбол (или футбол по австралийски правила) е контактен отборен спорт с топка. Играе се от два отбора с по осемнадесет играчи на терена и четири резерви. Целта е да се отбележи гол – топката да премине между двете вътрешни греди след удар с крак. Голът носи шест точки, а ако топката премине между вътрешна и външна греда се отсъжда бихайнд, носещ една точка.

Целта на играта от начало е била за поддържане на физическата подготовка на състезателите по крикет по време на зимата в Австралия.

Игрището в австралийски футбол, както и топката са овални. Дължината на игрището трябва да е над 150м., а ширината – най-малко 135м. Освен крайните линии, на тревата са отбелязани: централния квадрат, който е 50м х 50м, и централния кръг. Където започва играта, както и две криви (или арки), разположени на 50м от центъра на головата зона. Пред всяка голова зона е разположен 9-метров правоъгълник.

bet365 регистрация

Във всеки край на игрището има четири греди – две голови в средата и две бихайнд греди отстрани. Разположени на 6,40м една от друга. Головите са по-високи от страничните (най-често с височина 9,60м), но дължината им не е фиксирана.

Как да заложа в bet365?

Тъй като точковите зони са буквално безкрайни по височина. Гол и шест точки се отсъждат при преминаване на топката между двете централни греди. Съдята го отсъжда с изпънати напред ръце и развяване на два флага. Гол може да бъде отбелязан само с крак.

bet365 мобилно приложение

Изтегли бет365 мобилно приложение за андроид и иОС напълно безплатно! Вход към твоя профил през смартфона ти. Бързо, лесно и удобно. bet365 mobile е достъпен от нашата страниа разположен в менюто bet365.

Бихайнд и една точка се отсъждат при докосване на топката до головата греда. Преминаването ѝ между головата и бихайнд гредата, докосването на топката с ръка. Преди да премине между които и да е две греди или преминаването на играч с топката в ръце между които и да е греди. Съдията отсъжда с изпъната напред една ръка и развяването на един флаг.

При докосване на топката до бихайнд гредата точки не се отсъждат, а топката се счита за излязла от игра.

bet365 bonus

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които google search bet365 предлагат достъп и новини, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с bet365 Livescore.

Спортни прогнози за Австралийски Футбол bet-bg AFL може да намерите с страницата на предстоящи мачове.

Следвайте всички залози и прогнози за Австралийски Футбол само по bet365.

BET-BG.com е сайт за безплатни футболни прогнози, коефициенти, анализи и bet365 ревю.  За тези от вас, които използват мобилни устройства или таблети може да достъпите мобилната версия на сайта  bet365.com от тук:

bet365 mobile

Мобилното приложение на бет365 зарежда по-бързо, което помага да правите вашите спортни залози на време. За тези от вас, които следят крайния резултат от спортните срещи – било то футбол, баскетбол, голф, тенис, бокс/ ММА, моторни спортове, формула 1. Следвайте страницата bet65 резултати.

Bet-BG.com

 

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro
Вие използвате Ads Blocker

Открихме, че използвате разширения, които блокират рекламите. Молим Ви да ни подкрепите, като изключите тези разширения. Благодарим Ви!

Презареди страницата
Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro