bet365.com-vhod_sportni-zalozi-bonus-kod-2021-registracia-www.bet-bg.com-бет365-регистрация-бонус-код-

bet365.com-vhod_sportni-zalozi-bonus-kod-2021-registracia-www.bet-bg.com-бет365-регистрация-бонус-код-

bet365 PFL – Професионална Бойна Лига

Професионалната бойна лига PFL е американска лига по смесени бойни изкуства, основана от Дон Дейвис през 2017 г. и стартирана през 2018 г. След придобиването и преструктурирането на бившата промоция на World Series of Fighting (WSOF) през 2017 г. Това е първата голяма ММА организация, в която отделни атлети се състезават в редовен сезон, след сезон и шампионат, а не целогодишно.

В PFL се провеждат битки в 6 дивизии от които 5 са за мъже и 1 за жени. Всяка от тях влиза в рамките на дадени килограми, като те са: перо, лека категория за жени, лека категория за мъже, полусредна, полутежка и тежка категория. В допълнение към това има и дивизия „Super Fight“. Която не се определя от теглото, а вместо това се основава на статуса и популярността на бойците, които се състезават в нея. Мачовете на PFL се провеждат в 10-странна клетка, известна като SmartCage. Те се придържат към унифицираните правила на смесените бойни изкуства, с изключение на това, че се забраняват всички удари с лакти.

bet365 mobile

Следете всички важни събития през мобилното приложение на bet365 или BET-BG мобилно приложение за Android & iOS. Какво по-хубаво от това постоянно да си информиран през смартфона си.

В сайта на BET-BG.com може да следите всички атрактивни ММА събития/мачове. Нашите експерти ще качва bet365 коефициенти, статистика, важна информация и bet365 бонус за всички събития. Прогнозите може да ги намерите в страницата за Предстоящи Мачове или тук в страницата за ММА. Вземи своя бонус за Нов Клиент, след като завършиш твоята bet365 регистрация.

BET-BG.com

BET-BG.com качва нови футболни и спортни прогнози за днес и утре. Придружени с bet365 коефициенти, те Ви улесняват при взимането на решение, кой залог да направите преди или по време на срещите. Проверявайте ежедневно нашата страница Предстоящи, за нови събития, анализи и статистика от експертите на BET-BG PFL

bet365 MMA – BET BG com