bet365 Poker ВХОД – НОВ БОНУС!

Свали Bet365 Poker (Download)

bet365 poker регистрация | bet365 poker bonus | bet365 poker mobile

bet365

bet365 Покер – Висша Лига

bet365 Покер – Изисква се включване. Прогнозирайте изхода от мачове от Висшата Лига и изпълнявайте мисии, за да получите билет за фрирол всяка седмица. Правилните прогнози носят завъртания на колело с награди и точки в класирането. Играчите на най-висока позиция ще получат дял от 500€ в реални пари. Важат срокове, ограничения за мисии и условия.

Важни Условия и Правила на Офертата

 • Промоцията продължава от 10:00 GMT на 10 Януари до 23:59 GMT на 23 Май, 2022.
 • Квалифициращите периоди протичат всяка седмица (освен ако няма прекъсване за мачове на националните отбори, когато ще продължават две седмици). Можете да намерите подробности относно квалифициращите периоди в секция Мисии в покер софтуера.
 • Трябва да се включите в началото на всеки квалифициращ период, натискайки бутон ‘Старт’ в секция Мисии на покер софтуера. Трябва също да изпълните Вашата мисия, за да получите билет за Фрирол 500€ Premium League, както и за да се зачитат прогнозите Ви за класирането. Може да намерите подробна информация относно изисквания и изпълнение на мисиите и мачовете в секция Мисии в покер софтуера.
 • Билети за фрирол €500 Premium League са валидни за вход във фрирол €500 Premium League. Този турнир е 2x multi entry, All-in shootout, който се състои в 20:00 GMT, всеки Вторник от 18 Януари до 24 Май, 2022. Билетите за фрирола изтичат в 19:59 GMT на 24 Май, 2022 като билетите за Twister, спечелени от фрирола, изтичат 14 дни след кредитирането им..

Какво трябва да знаем още за офертата bet365 poker висша лига?

 • При изпълнена от Вас мисия, получавате една точка за класирането за всеки мач, за който сте направили прогноза, а ако прогнозата е правилна, печелите още три точки. Класирането се обновява всяка седмица, а точките се присъждат, след като са изиграни мачовете за дадения квалифициращ период. Може да намерите информация относно класирането в секция Премиум Лига на покер софтуера.
 • Завъртания на колело с награди в случай че направите правилни прогнози за над 50% от резултатите в квалифициращ период, ще бъдат кредитирани във Вашата сметка в рамките на 48 часа от последния мач за дадения квалифициращ период. Наличните завъртания на колелата може да бъдат видени, натискайки иконката ‘колело с награди’ в горната част на покер софтуера. Неизползвани завъртания на колелото с награди изтичат седем дни след тяхното кредитиране.
 • Всички награди, спечелени на колелото с награди, ще бъдат кредитирани автоматично. Всички награди от класациите ще бъдат кредитирани до 48 часа след обновяване на класиранията.
 • Билети Twister, спечелени от колелото с награди, може да се използват за вход на всеки турнир Twister със съответстващ бай-ин. Неизползваните билети изтичат 14 дни след тяхното кредитиране.
 • Безплатните Блайндове трябва да се използват на маса за Покер в bet365, която има блайндове на същата стойност. Безплатните Блайндове се възстановяват автоматично в основния баланс на играча, когато той постави блайнд от този тип. Безплатните Блайндове може да се видят в секция Билети на покер софтуера. Трябва да има поне трима играчи на масата, за да могат да бъдат използвани Безплатните Блайндове. Ако не се използват, Безплатните Блайндове изтичат 14 дни след кредитирането.
 • Тази оферта е достъпна само за нови и класиращи се клиенти.

За повече информация относно всички оферти, моля, посетете сайта bet365.

bet365 Poker Mobile

Мобилен покер в bet365 е на разположение на iPhone, iPad и mobile app Android. Изтеглете новото bet365 poker mobile app приложение, за да се насладите на свеж вид, по-бързо време за зареждане и по-добро мобилно покер действие. Бързо време за зареждане и опростена навигация с достъп до ексклузивните таблици Premium на bet365.

Bet365 Poker Регистрация НОВ БОНУС!

Подобрената игра и анимация и всички покер играчи се броят към всички промоции, включително VIP Схемата. Откриващ бонус бет365 Покер – безплатен билет за кеш игрите в размер на + турнирни токени.

Мобилен Покер от bet365

Свали bet365 Poker мобилно приложение на своя телефон и играй онлайн в многобройни турнири. Всеки час може да се насладаиш на бет365 Покер и да печелиш големи турнири. bet365 Poker мобилна апликация може да работи както на компютър Windows & MAC. Така и на мобилен телефон (смартфон) Андроид (Android) и iOS (iPhone, iPad). Бет365 мобилно приложение е бързо, удобно и лесно за употреба.

Посети bet365 mobile сега и вземи своя начален бонус!

bet365 mobile poker app download бет365 покер регистрация вход

bet365 Poker Регистрация

bet365 Mobile Poker е предпочитаното мобилно приложение (mobile app)  от милиони играчи по света. Свали (download) bet365 Poker за мобилен и вземи НОВ бонус за нов клиент. Ако нямате регистрация, следвайте нашия линк за bet365 Poker регистрация.

bet365 кеш игри

· Промоцията продължава.

· Създайте своя псевдоним през bet365 poker регистрация, за да получите кеш игрите от в рамките на 48 часа. Подлежащи на проверка на профила.

· Билетите за кеш игри могат да се използват само в касовите таблици с истински пари. Които съдържат думата „Premium“ в името на таблицата.

· Печалбите в бет365 Покер с билет за кеш игрите могат да бъдат изтеглени. Само ако стойността на билета надвишава първоначалната стойност при напускане на таблицата.

bet365 Poker регистрация

bet365

· Спечелете 75 точки за заслуги чрез игра с билет за кеш игри, за да го осребрите. Веднъж изплатена, текущата стойност на bet365 билета може да бъде изтеглена при напускане на масата. Точките се получават в размер на 15 за всеки 1 евро или 1 евро, платени в рейк.

· Неуредените кеш игрови билети изтичат седем дни след като те бъдат кредитирани от bet365 mobile poker.

 

bet365 poker vhod bonus mobile бет365 покер бонус код регистрация

БОНУС за нови играчи и турнирни билети:

· Промоцията продължава.

· Направете своя първи депозит / трансфер до bet365 покер мобиле, за да получите бонус евро. Равен на поне 100% от квалифицирания депозит / трансфер и пакет за турнирен билет на стойност €. За подробности вижте пълните Общи условия по-долу.

· bet365 Poker Bonus еврото се възстановява на вноски. Дкато печелите точки за заслуги. Първите пет вноски от € 1 се осребряват за всеки 15 точки, които печелите. Оставащите суми от 2,50 лв. Се осребряват за всеки 225 точки.

· Вие печелите точки за залози на всички маси с истински пари в размер от 15 за всеки 1 €. Или 1 £ платени в рейк и / или турнирни такси.

· Турнирните билети могат да се използват за влизане в който и да е турнир от съответния тип и сума за закупуване. Ако не се използват, те изтичат седем дни след кредитирането.

· Ако не бъдат изтеглени, бонусните евро изтичат 60 дни след като бъдат кредитирани

Не забравяйте, че може да вземете още НОВ Бонус от bet365. За целта може да се регистрирате в bet365 Casino.

бет365 мобилно приложение (bet365 Poker mobile app)

bet365 poker mobile app download бет365 покер регистрация вход
bet365poker

Покерът е една от най-бързо развиващите се игри в света. Букмейкъри и компании инвестират милиони годишно в този спорт за може той да се развира качествено. Понякога лошия късмет играе роля в нашите загуби. Но в повечето случаи, това, което се нуждае от корекция е нашата игра, съзнание или психология. Ако не анализирате внимателно загубите си то вие сте обречени да ги повтаряте.

Намери още оферти и бонуси на bet365

Онлайн покерът включва всички варианти на покер (poker online), които се играят през интернет online. Онлайн покерът се играе с помощта на компютърни устройства ползващи интернет (смартфон телефон, таблет или лаптоп). Като също така са разработени версии за смартфони, таблети и мобилни телефони. Online Poker индустрията се развива много в последните години. Днес онлайн покерът е най-големият игрови отрасъл, оборотът му през 2010г. възлиза близо на 3,7 мрд. долара! Още бонуси от bet365 Poker App, може да намерите на bet365 bonus страницата ни.

Как да изберем подходящ покер сайт? (bet365 Poker Tips)

Когато се преминава от офлайн към online poker, възниква един изключително сложен въпрос – как да се избере подходящ сайт? Съществуват няколко основни критерия, които трябва бъдат ваш ориентир при избора на надеждна покер зала. Всички от тези основни кретерии са спазени от Bet365 Poker Online.

 1. Първо трябва да се обърне специално внимание на офертите, които се предлагат при bet365  регистрация или при първо депозиране. Bet365 Poker Online предлага нов начален покер бонус след бет365 регистрация. Важен момент е да не се заслепявате от големината на бонуса. В повечето случаи високите бонуси са изключително трудни за усвояване. Човек трябва да си постави реални цели и да се придържа към тях. Бет365 Покер Онлайн дава този бонус безвъзмезно.
 2. Следващата важна стъпка е изтеглянето на сигурен покер софтуер. бет365 покер онлайн предлага лесен за употреба сфотвуер изчистен от бъгове. Определено няма да останете очаровани, ако изгубите значителна сума пари, заради проблеми със софтуера на дадена зала. Затова може да имате доверие само на известните и сигурни покер сайтове като bet365, PokerStars, 888Poker, Betfair и други. Това е което Бет БГ Ви препоръчва за своите потребители. Само проверени букмейкър компании! Класиране за различни спортни събитя може да намерите на bet365 класиране.

bet365 Poker Bonus Код

 1. Третият важен критерий е трафикът. Ако сте се насочили към голям бонус и сигурен софтуер, но броят на онлайн играчите е недостатъчен, ще е необходимо да изчакате до запълване на масите. А това никак не е приятно с оглед на удобствата на вашето време, от които можете да се възползвате при онлайн покера. bet365 Poker има хиляди играчи, различни турнири, Holdem (Холдем) на живо, Sit and Go и още много.
 2. Последното по ред, но не и по значимост, условие е отделът по поддръжка да е компетентен и лесно достъпен, за да можете да получите бързо и качествено обслужване.

Вземи НОВ Poker Bonus

Как да анализирате загубите си ? (bet365 Poker Tips)

Всеки губи, но важното е внимателно да се учите от грешките като анализирате загубите си. За да се избегне този проблем, ето едно просто упражнение от д-р Карднър в три стъпки, които могат да променят вашето покер развитие завинаги.

1. Водете си покер дневник (първо правило в покера)

Свикнете да запазвате Poker бележки (дневник), като отбелязва не само загубите, но и три други видове информация. (Съвет от bet365 Poker)

– опишете подробно загубените ръцете в покера. Включва всички съответни подробности (стаковете, позицията и други дейности). Колкото повече подробности, които добавяте, толкова по-добре е за Вас съветва bet365 Poker!

bet365 poker online регистрация registracia registraciq бет365 покер

2. Анализирайте всяка ръка за възможностите за подобрение и записвайте това, което трябва да се промени.

Забелязваш ли всякакви възможности за развитие на покер ръката? Има ли конкретна грешка, която може да се случи и заслужава ли си риска в тази poker ситуация? Задайте си тези въпроси и обърнете внимание на отговорите.

3. Запис на конкретните действия

Запис на конкретни действия в бет365 Покер, които трябва да бъдат извършени, за да направите промени в начина си на мислене, чувствата и поведението. Това може да е най-трудната част от упражнението, но усилията за подобрение може да бъде много възнаграждаване.

Целта на това упражнение е да ги видим лице с лице с вашите слабости. Вие трябва да се акцентира върху това, което правите в следващите сесии, за да подобрите играта си въз основа на изводите от анализа на предишни сесии. Задайте своя ориентир към действие във всяка сесия.

Преди всяка нова покер сесия отвори дневника да прегледате бележките от предишният.

Използването на тези бележки, да зададете вашите цели ориентирани към действие за предстоящата сесия – нещо конкретно, на която можем да се съсредоточи, докато играят. Това ще намали значително вероятността от повторение на минали грешки или лоши навици.

bet365 poker link vhod bonus deposit registraciq регистрация

Изпълнение на своята цел:

Накрая, точно преди да започнете да играете в bet365 Poker, да отмени няколко минути за „влизане зона“ и помисли какво ще правиш в първите ръце, които ще участват. Седнете в удобна позиция, след това многократно вдишвате и издишвате бавно. След фокусиране си представите ясно как прилагането на действия за постигане на целта bet-bg.com

Например, ако целта ви е да играе по-малко ръце, представете си как търпеливо чакаме добри стартови ръце. Усетите прилив на задоволство, че идва от които изпълнява предназначението си. Оставяйки настрана време е да си представим как изпълняват успешно своите цели увеличава вашата увереност, която подобрява производителността.

Никога не е хубаво да загубиш, но моментите на загуба може да се превърне в полезен инструмент. Ако, да губите време да погледнем в играта, най-вероятно ще намерите много неща, които можете да се подобрят. Представете си колко много играта си – и вероятно отношението си към хората – ще се промени, ако започне да се извърши това просто упражнение в три стъпки.  

Безопасност в онлайн покера

Покер залите нямат пряко участие в играта, а получават рейт независимо от резултатите на отделните играчи. Поради тази причина за бет365 покер онлайн залата няма смисъл да извършва измами. бет365 Онлайн покер сайтовете са задължени да взимат строги мерки за безопасност и затова при регистрацията си на даден сайт. bet365 poker играчът е длъжен да предостави свои лични данни като рождена дата, възраст, място на пребиваване и др. Това се прави с цел избягване на злоупотреби с кредитни карти или пране на пари. Проверка пълнолетието на новорегистрираните лица и др.

bet365 Poker

bet365

Сред опасностите в bet365 online poker игрите може да се причисли груповата игра на няколко играчи. Отбор от няколко участници може, използвайки различни подходи, или да изкара от играта противниците със силни карти. Или да вземе допълнително пари от играчите със средни по сила карти. Но за разлика от офлайн залите, този проблем е значително по-лесен за разрешване. bet365 Покер сайтовете водят активна борба срещу тази злоупотреба и могат по всяко време да видят историята на всички игри. С всички закрити карти и така да анализират честотата на съвместна игра на участниците.

По този начин може много лесно и бързо да се разкрият подобен род нередности. Наказанието, което се извършва, е закриване на сметките на злоупотребилите играчи и конфискация на средствата по тях. Също така в bet365 Poker Online регистрация вход- залите се забранява използване на програми от участниците за игри без тяхно участие като например Ботове или Аl. Всяка покер зала има списък с програмите, чието използване по време на игра е забранено.

Правни рамки на онлайн покера в България (bet365 Poker Online)

В България онлайн покер може да се играе свободно до началото 2013. Сега онлайн залаганията се регулират според Закона за хазарта на Република България и са под юрисдикцията на Комисията по хазарта и хазартните игри. В българското интернет пространство се наблюдават над 130 000 потребители на хазартни услуги онлайн. Както и десетки сайтове от целия свят, получили лиценз след 2013. Проекта за регулация се появява като идея още в началото на февруари 2011г. Като Министерството на финансите представи тогава проекта си за нов Закон за хазарта и хазартните игри. В който се предвижда легализация на залаганията онлайн. Покер Промоции VIP

В Гърция хазартът е разрешен, като лицензираните от ЕС оператори. Желаещи да се позиционират на гръцкия пазар, се облагат с 30% данък върху брутната печалба. А играчите с 10% за преходен период от 6 месеца.

бет365 Покер

В САЩ от 13.10.2006г. чрез приетия закон, известен като Unlawful Internet Gambling Enforcement Act, се забранява каквото и да е прехвърляне на парични средства. Чрез парични преводи, чрез кредитни карти, чрез банкови трансфери към хазартни онлайн сайтове на територията на САЩ. На 15.04.2011г. , в деня известен сред покер играчите като “Черен Петък“, се затварят най-големите покер сайтове в САЩ.  PokerStars, Full Tilt и Absolute Poker, поради обвинение за пране на пари.

В Германия законът позволява хазарта, в случай че се притежава съответния лиценз. Както предлагането, така и участието в нелицензиран хазарт се санкционира, като същото важи и за онлайн казината.

Освен бет365 покер, феновете на футболни залози могат да погледнат страницата за футболни прогнози.

Възможни Покер комбинации

Броят на възможните комбинации при разиграванията е, както следва: {\displaystyle {52 \choose 5}=2598960}

Брой на възможните комбинации в покера
Карти в тестето Комбинации при получаване на
брой карти
5 1 2 3 4
52 2 598 960
47 1 533 939 47 1 081 16 215 178 365
42 850 668 42 861 11 480 111 930
37 435 897 37 666 7 770 66 045
32 201 376 32 496 4 960 35 960
27 80 730 27 351 2 925 17 550
22 26 334 22 231 1 540 7 315
17 6 188 17 136 680 2 380
12 792 12 66 220 495
7 21 7 21 35 35

bet365 Poker – Мобилно приложение/апликация


Ревю – бет365 Покер Мобилно приложение
bet365 Poker Mobile – Ревю на букмейкър номер 1 в България
Четете по-горе за бет365 покер мобиле
Гласове: 266
bet365 Poker
Публикувано на: 21/06/2022

Резултат

Покер новини