Алтън Асър – Асхабат понеделник 04 Май

Двубоят между Алтън Асър – Асхабат ще се проведе на 04 май (понеделник) от 16:30 часа в среща от Йоакри Лига на Туркмекистан. Очакваме много интересен двубой, тъй като домакините се представят на много високо ниво напоследък. Така че залагаме за убедителна победа от Алтън Асър в понеделник.

Коефициентът за победа на Алтън Асър е 1.30. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.75. Коефициентът за победа на Асхабат е 9.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера bet365 casino.

Алтън Асър – Асхабат: Двубой статистика

Очакваме много интересен двубой, тъй като домакините се представят на много високо ниво напоследък. Така че залагаме за убедителна победа от Алтън Асър в понеделник.

Алтън Асър – Асхабат: Online Прогноза

На база казаното по-горе очакваме убедителна победа от Алтън Асър в понеделник следобед.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Yoakri League Turkmekistan можете да прочетете на нашата bet страница.

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com