Англия – САЩ жени bet365

Двубоят между Англия – САЩ жени ще се проведе на 02 юли (вторник) от 22:00 часа в среща от Световното първенство за жени 2019. След като постепенно се подобри с напредването на турнира, Англия, която лесно успя да победи норвежката страна, ще се чувства уверена в този голям ден за тях.

Коефициентът за победа на Англия е 4.20. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50 Залози за това САЩ да победят се приемат с коефициент 1.85.Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.


Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Англия – САЩ жени: Двубой статистика

САЩ нямат загуба в последните си 14 мача.
САЩ са в победна серия от 11 мача.
Англия са в победна серия от 5 мача.

Англия – САЩ жени: Прогноза

От гледна точка на залаганията, настоящите цени предполагат убедителна победа за САЩ и друг резултат би бил изненада, макар че лъвиците не получават достатъчно уважение, което заслужават. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за FIFA Women’s World Cup по Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 FIFA World Cup можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com