Кармело Антъни впечатлен от Дерик Роуз

Лидерът на Ню Йорк Никс е развълнуван от предстоящото си партньорство на терена с бившия ас на Чикаго Булс.  Кармело Антъни не крие възхищението си от качествата на новия си съотборник Дерик Роуз и е убеден, че с негова помощ Ню Йорк Никс ще постигне целите си през тази кампания. Антъни подчерта, че досега в кариерата си никога не е играл с баскетболист от ранга на Роуз. Роуз напусна родния Чикаго през това лято, за да се присъедини към състава на Ню Йорк.

Междувременно, ставката затова Антъни да стане MVP в НБА през редовния сезон 2016/17 е 41.00, а шансовете на Роуз да бъде удостоен с тази награда са оценени с коефициент 126.00. Залози затова Ню Йорк Никс да се поздрави с шампионската титла в края на кампанията се приемат с коефициент 41.00.

Кармело Антъни е развълнуван, че има за съотборник играч като Роуз и е убеден, че двамата заедно могат да изведат Никс до сериозни успехи. Роуз се присъедини към тима от „Голямата ябълка“ през това лято след трансфер от родния си Чикаго Булс, чийто цветове защитаваше от 2008 г. През последната кампания 27-годишният гард изигра 66 мача, в които записа показатели от средно по 16.4 точки, 4.7 асистенции и 3.4 борби.

Ню Йорк Никс, чийто шансове да спечели титлата в Атлантическата дивизия са оценени на 11.00, ще започне участието си в новия шампионат отвъд океана на 25-ти октомври с визита на шампиона Кливлънд Кавалиърс. През изминалия сезон Антъни и компания не успяха да се класират в плейофите, финиширайки извън челната осмица на Изток с отрицателен баланс от 32-50 победи.

Не забравяйте, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за срещи от НБА с офертата на bet365 Парлей Бонус. Важат Условия.

Вижте всички залози за Баскетбол.