Антъни Джошуа – Джоузеф Паркър 01 Април

Двубоят между Антъни Джошуа – Джоузеф Паркър ще се проведе на 01 Април (неделя) от 00:30 часа в полунощ в битка за IBF, WBA Super, WBO и IBO World Heavyweight титлата на стадион Княжество в Кардиф . Можете да гледате Антъни Джошуа срещу Джоузеф Паркър На живо онлайн.

Коефициентите Антъни Джошуа да спечели предстоящата среща са 1.16, а шансовете за Джоузеф Паркър са 5.50Вижте ТВ Програма за мача тук.

 

Антъни Джошуа – Джоузеф Паркър: Анализ

Антъни Джошуа (20-0) се опитва да потвърди господството си в тежката категория. Златното момче на British Boxing ще се опита да добави WBO заглавния колан към своята колекция, която включва IBF, IBO и WBA Titles. Той добави WBA и IBO към колекцията си в мача с Владимир Кличко в Уембли. Единствената му защита на титлите бе срещу Карлос Такам, когато той сполучливо успря да спре тежкия камерунец.

Джоузеф Паркър (24-0) е Шампионът на WBO, колан, който получи, след като победи Анди Руиз. Неговите две защити са били незадоволителни, макар че той спечели решението да победи над Раван Кояну. Най-добрата му победа може да дойде преди той да бъде шампион, спечелвайки близко решение срещу жертвата на Антъни Джошуа Карлос Такам. Паркър е по-младият само на 26 години, но има прилична аматьорска кариера, макар и не в степента на Джошуа, който беше олимпийски шампион.

Джошуа е по-големият човек и ще има няколко сантиметра височина и ще се възползва. Най-голямото предимство на Паркър тук трябва да бъде неговата издръжливост, той може да се бори с добри темпове. Джошуа е показал въпросителни със своята издръжливост, особено ако има наранен противник и търси финала. Паркър има много по-висок коефициент на работа от Кличко и ако може да получи Джошуа в това състояние, тогава го виждаме да го довърши. Просто не сме сигурни дали Паркър има властта или боксовата способност да вкара Джошуа в тази позиция. Паркър постоянно се позовава на тестването на брадичката на Джошуа, но при условие че тестът за очите предполага, че Кличко е по-голям ударник, се чудим дали това не са просто приказки.

Друго съображение е, че Джошуа със сигурност ще бъде облагодетелстван от картите за оценка. Срещу Кличко, съдиите го изпревариха, когато го заведоха малко назад. А силната уелска тълпа можеше да повлече съдиите.

Паркър е по-добър, по-плавен от Джошуа, но Джошуа вероятно ще се опита да го върне, използвайки големите си прави изстрели. Джошуа е добър боксьор зад удара му, с добро използване на диапазона. Паркър, макар и да е двигател, не е голям защитник. А срещу Джошуа, който държи главата си на централната линия, е много рисковано. Мнението на мнозинството е, че Паркър има добра брадичка. Но най-вече това мнение идва от Такам, който му начисли няколко чисти изстрели. Джошуа е от различна лига на удара.

Ако сте регистриран член на bet365, водещата онлайн компания за залагания, която има поточно покритие за над 70 000 спортни събития на живо със залагания на живо през годината.

Ако това спортно събитие е покрито от live streaming на bet365, можете да гледате срещата между Антъни Джошуа – Джоузеф Паркър. На вашия iPhone, iPad, Android или Windows Phone. Също така е лесно да намерите видеоклипове и новини от най-популярните спортни лиги в света. Коефициентите на живо на bet365 могат да се видят в секцията за футзал за livescore.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които google search bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG