Аржентина – Мексико 11 Септември

Двубоят между Аржентина – Мексико ще се проведе на 11 септември (сряда) от 04:00 часа след полунощ в среща от Приятелски мач на Националните отбори. Международната приятелска акция в сряда приветства Аржентина и Мексико на стадион Аламодом в Сан Антонио, Тексас.

Коефициентът за победа на Аржентина е 2.30. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.10Залози за това Мексико да победят се приемат с коефициент 3.20. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Аржентина – Мексико: Двубой статистика

В крайна сметка, въпреки че Аржентина почти винаги ще бъде оценена като фаворит срещу Мексико във всеки един случей, в момента няма оправдание за това, като се има предвид настоящото състояние на двете страни.

Аржентина – Мексико: Прогноза

Като имаме предвид, ние наистина подкрепяме Аржентина за Draw No Bet и смятаме, че осигурява добра стойност, що се отнася до залаганията. Мексико има огромен импулс в защитаста си и те трябва да могат да избегнат поражението в сряда. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com