Блякпул – Солихъл Мурс 18 Декември bet365

Двубоят Блякпул – Солихъл Мурс от Купата на Лигата (Англия) ще се проведе на 18 декември (вторник) от 21:45 часа. Един от най-добре представящите се отбори в лигата се пребори с отбор от конференцията. Мачът ще се проведе във вторник на стадион Блъмфийлд Роуд.

Коефициентът за победа на Блякпул е 1.53. Равенството в мача е оценено с 4.20. Коефициентът за победа на Солихъл Мурс е 7.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Блякпул – Солихъл Мурс: Статистика Н2Н

Solihull Moors FC нямат загуба в последните си 12 мача.
Solihull Moors FC нямат загуба в последните си 6 мача като гост.
Блекпул са в серия от 3 поредни домакински победи.

Блякпул – Солихъл Мурс: Прогноза

Домакинът лесно ще спечели и със сигурност ще продължи към Кръг 32-и в ФА Купата. Блякпул е най-добрият отбор в Първа лига, докато Солихъл играе в конференцията Premier. Разликата в качеството на двете страни, наклони везната към Блекпул.

Добавяйки това, Блекпул има и предимството на дома.

Блякпул има 100% рекорд срещу Солихъл. Посетителите, Солихъл, никога не са вкарали и един гол срещу Блякпул.

Solihull не успя да се възползва от своята тълпа в първия мач. Блякпул няма да направи такова нещо.

Официални спонсори на Fa Cup са: mitre, Ginsters, EA sports.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG