Болтън – Блякпул понеделник 07 Октомври

Двубоят между Болтън – Блякпул ще се проведе на 07 октомври (понеделник) от 22:00 часа в среща от Лига 1 на Англия. Тези две страни се срещнаха в сблъсък от Висшата лига на Bloomfield Road през 2011 г., сега те се сблъскват в третия клас на английския футбол.

Коефициентът за победа на Болтън е 4.00. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Блякпул е 1.85. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Болтън – Блякпул: Статистика Н2Н

Болтън не е побеждавал в последните си 20 срещи.
Като домакин, Болтън не е губил от Блекпул в последните 6 срещи помежду им.
Статистиката на Болтън като домакин този сезон: 0-3-1.

Болтън – Блякпул: Прогноза

Очакваме Блякпул да има прекалено много за домакините, тъй като Болтън показва малки признаци за обръщане на формата си. Блякпул са достойни фаворити, които се насочват към този мач, с огед на сабата форма на Болтън. Тук поддържаме победа за гостите, докато прогнозираме победа за посетителите с 1: 0. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG