Григор Димитров – Кевин Андерсън 10 Август

Двубоят между Григор Димитров – Кевин Андерсън ще се проведе на 10 август (петък) от 19:30 часа българско време в двубой от 1/4 финалите на турнира от сериите Мастърс в Торонто, Канада (АТР 1000). Хасковлията е в серия от пет поредни победи над този съперник.

Залози за нов успех на Димитров се приемат при коефициент от 2.30. Шансовете на Андерсън да вземе първия сет и да спечели мача са оценени на 1.90.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Димитров записа втора поредна инфарктна победа на канадска земя, подчинявайки Франсис Тиафо (САЩ) със 7-6(1) 3-6 7-6(4). Преди това той сломи испанския ветеран Фернандо Вердаско (Исп) също в тайбрек в третия решителен сет.

„Определено не играя най-добрия си тенис, но намирам начин да се справям в тези мачове. Мисля, че се подобрявам. С всеки мач, с всяка точка трупам увереност. Ставам по-стабилен на корта и всичко си се нарежда на мястото. Това е прекрасна стъпка напред“, сподели българинът след успеха над Тиафо.

Андерсън, който игра финал на US Open 2017 и Уимбълдън 2018. Преодоля двама квалификанти в първите си два мача на „Rogers Cup“. Първо, той обърна Евгени Донской (Рус) с 4-6 6-2 7-6(0), а след това елиминира и Иля Ивашка (Блрс) със 7-5 6-3.

Димитров води с 6-1 победи в преките сблъсъци с Андерсън до момента. Последният от тях бе в Стокхолм през 2016 година и завърши при резултат 7-6(3) 5-7 6-2 за най-добрият ни тенисист.

При нов успех над Андерсън, Димитров ще срещне в подножието на финала спечелилия дуела между втория поставен от Германия Александър Зверев (1.25 за победа) и Стефанос Циципас (Гър). Циципас ще търси реванш от Зверев за поражението във Вашингтон през миналата седмица.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com