Джорджинио Виналдум изгаря да добави нови голове

Подписалият през лятото Джорджинио Виналдум казва, че ще се радва да отбележе нови голове за Ливърпул, но се е фокусирал първо върху подпомагането на отбора си да печели мачове. 25-годишния Холандски национал намери мрежата 11 пъти в последния сезон във Висшата лига за Нюкасъл Юнайтед, но все още трябва да леда за червените в шест мача във всички състезания.

„Най-важното нещо е ‘как мога да помогна на отбора?'“
Джорджинио Виналдум

И Виналдум е запален, за да види името си отново в протокола, докато е бил повече от щастливи да помогне на момчетата на Юрген Клоп.

Той заяви пред официалния сайт на клуба му: „През годините съм вкара много голове като полузащитник и когато получите това чувство, че винаги искаш да бележеш.“

„Koгато получиш чувството за глад да вкарваш голове, ти започваш да бъдете алчен да вкарваш още и пще голове. Това е, което съм в момента, но най-важното нещо е“ как мога да помогна на отбора? „.

„Ако това е с асистенции така да бъде. Разбира се, че искам да отбележс, защото аз го направих за много години в много отбори и това е нещо, което мога да направя.

Следващата игра за Виналдум и Ливърпул е в петък вечер при пътуване до Стамфорд Бридж да поеме Челси, с червените като спечели съответното миналия сезон с 3-1 , когато Филипе Коутиньо отбеля два пъти и Кристиан Бентеке добави за третия.

Ливърпул могат да бъдат подкрепени при 5/2 да се осигури равенство в петък вечерта и са 10/3, за да не допусне гол, с Виналдум 13/2 за гол по всяко време.

Виж всички спортни залози за Футбол от Bet365

Бет БГ | www.bet-bg.com

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save