Естония – Холандия 09 Септември

Двубоят между Естония – Холандия ще се проведе на 09 септември (понеделник) от 21:45 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Евро 2020. Холандия постигна ключова победа в стремежа си за участие в Евро 2020. След като изпуснаха последните два големи турнира, холандците са по-близо от всякога.

Коефициентът за победа на Естония е 34.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 15.00Залози за това Холандия да победят се приемат с коефициент 1.071. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Естония – Холандия: Двубой статистика

Йонас Там има повече жълти картони (2) от всеки друг играч на Естония. Мартен Де Роон е с 2 за Холандия.
Естония са в серия от 6 поредни домакински срещи без победа.
Естония са в серия от 3 поредни загуби.

Естония – Холандия: Прогноза

Естония отстъпи 14 пъти в тази група, включително загуба с 8-0 от Германия. Очакваме холандците да се справят по-добре с Естония тук, докато техният гол в Хамбург показва висок сблъсък за гостите.  bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com