Клифтънвил – Хаугесунд четвъртък 11 Юли

Двубоят между Клифтънвил – Хаугесунд ще се проведе на 11 юли (четвъртък) от 21:45 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. Работата на Клифтънвил е затруднена, тъй като се сблъскват с трудната квалификационна среща с екипа на Елизерин Хаугесунд, но посетителите не са имали най-доброто от сезоните досега.

Коефициентът за победа на Клифтънвил е 4.33. Равенството в мача е оценено с 3.80. Коефициентът за победа на Хаугесунд е 1.66. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Клифтънвил – Хаугесунд: Статистика Н2Н

Клифтънвил не са губили в последните 11 свои домакинства.
Клифтънвил са в серия от 4 поредни домакински победи.

Клифтънвил – Хаугесунд: Прогноза

Цялостното качество на двете страни и нивото на опозицията, с които се сблъскват тази седмицата, заедно с техните изяви през последните шест седмици, предполага, че и двата отбора имат добри шансове да вкарат в четвъртък и че Haugesund са най-добре поставени за победа.
bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com