КСИ – Логан Паул събота 25 Август

Двубоят между КСИ – Логан Паул ще се проведе на 25 август (събота) от 22:00 часа в битка от UFC по Бокс. Можете да гледате КСИ срещу Логан Паул онлайн. Прегледайте нашите безплатни спортни прогнози и най-добри коефициенти от водещата компания за залагания bet365.

Коефициентите КСИ да спечели предстоящата среща са 2.20, а шансовете за Логан Паул са 1.61

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

 

Ако това спортно събитие е покрито от live streaming на bet365, можете да гледате срещата между КСИ – Логан Паул. На вашия iPhone, iPad, Android или Windows Phone. Също така е лесно да намерите видеоклипове и новини от най-популярните спортни лиги в света. Коефициентите на живо на bet365 могат да се видят в секцията за футзал за livescore. bet365 Коефициенти

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които google search bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и новини от всички краища на света bet365 Livescore.bet365

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG