Мисии Лоялност в bet365 Покер

Изпълнявайте Мисии Лоялност по Ваш избор, за да печелите допълнителни bet365 Coins, които да ползвате за страхотни награди!

Как се изпълняват Мисии Лоялност:

  1. Отидете в секция Мисии в Покер софтуера, за да намерите Вашите Мисии Лоялност.
  2. Натиснете бутон Старт на избраната от Вас мисия.
  3. Наградата Ви ще бъде добавена във Вашата сметка веднага, след като сте завършили мисия.
  4. На нейно място ще се появи нова мисия.

Всички играчи в bet365 автоматично стават членове на Клуб Лоялност.

За да натрупате Status Points, трябва да изпълните един от следните критерии в покер за реални пари: да участвате с чипове за пот на кеш маса, от който е взет рейк, да платите такса за участие на Турнир или Sit & Go.

Събирайте Status Points, за да изпълнявате Стъпки Лоялност. Всяка завършена Стъпка Лоялност носи bet365 Coins, които може да се ползват в Магазина.

Status Points се печелят по курс 10 за всеки 1€/1£ начислен рейк или такса за турнир.

bet365 poker bonus 365 bet-bg.com бет365 покер бонусВземи НОВ БОНУС за bet365 poker. За да се вземе бонуса е нужно да се направи bet365 poker регистрация.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 poker предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Получавате бонус с Vegas в бонуса за нови играчи на bet365 New Player Bonus. Запознайте се с най-новите incognito игри на Vegas в google search bet365 с впечатляващ 100% бонус за нови играчи. С бонуса “Нов играч” можете да дадете тласък на баланса си. Както и да се възползвате от възможността да разгледате фантастичния ни набор от топ събития и новини.

Вземи bet365 poker bonus като посетите линка за вход/регистрация. Изтегли безплатно мобилното приложение на bet365 poker mobile app download (Android & iOS).

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet-BG.com