Нийл е готов за предизвикателствата на Дийпдейл

Алекс Нийл обеща, че ще се опита да запази Престън Норд Енд да се движи в правилната посока, след като бе обявен за новия мениджър на клуба.

Бившият шеф на “Хамилтън Академик” и “Норич Сити” замести Саймън Грейсън, който напусна Дийпдейл за да стане новият мениджър на Съндърланд миналата седмица.

Нийл сключи 12-месечен договор с клуба от Чемпиъншип.

36-годишният шотландец сподели: “Обмислих тази възможност и видях, че клубът е постигнал напредък в продължение на четири години и очаквам с нетърпение да продължа този напредък.”

“Това е наистина добро предизвикателство за мен, участвах в много големи игри в кратък период от време и се надявам, че можем да участваме в много по-големи игри тук в Престън Норд Енд.”

“Поемането на работа в тази ситуация означава, че имаме уверен отбор, който се представя добре през последните няколко сезона. Работата ми е да вляза и да се опитам да помогна на играчите да се подобрят като индивидуално, така и като клуб и се надявам да се придвижим по-нагоре в лигата. “

 

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

 

Bet365 bg предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Bet365 live също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Може да правите bet365 спортни залози и през bet365 mobile и bet365 app. Едва след като си направите bet365 регистрация. Ще можете да използвате всички оферти като bet365 бонус лоялност, бет365 бонус код, bet365 sign up bonus code и др. За да можете да използвате пълноценно сметката си – най-вече.

Не забравяйте, че за всяка оферта и залог важат бет365 правила. Може да ни откриете в следните търсачки: google, bing и yahoo

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save