Нюкасъл – Рочдейл bet365

Двубоят Нюкасъл – Рочдейл от FA Cup ще се проведе на 14 Януари (вторник) от 21:45 часа. Продължителното чакане на Нюкасъл за второто място продължава, като Тайнесидърс се отчая след мрачните години на Майк Ашли. Борбите им за купата бяха изтъкнати в мача с 1:1 в мач с отбор от Третия кръг.

Коефициентът за победа на Нюкасъл е 1.28. Равенството в мача е оценено с 6.00. Коефициентът за победа на Рочдейл е 9.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Нюкасъл – Рочдейл: Статистика Н2Н

Нюкасъл не е побеждавал в последните си 5 срещи.

Нюкасъл – Рочдейл: Прогнозa

Тъй като Нюкасъл отстъпи в девет от последните си 10 домакински мача за ФА Къп и като се има предвид тяхната история с високи резултати тук, очакваме голове в Сейнт Джеймс Парк тази седмица, като Дейл завърши с над 2,5 гола в 77% от пътуванията си в първа лига този сезон. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 FA Cup можете да прочетете на нашата страница bet-bg com

https://www.bet365.com/#/AC/B1/C1/D8/E89250707/F3/P0/

m.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG