Перу – Уругвай сряда 16 Октомври

Двубоят между Перу – Уругвай ще се проведе на 16 октомври (сряда) от 04:30 часа след полунощ в среща от Приятелски мач на Националните отбори. Перу стигна до финала на Копа Америка въпреки коефициентите, но просто нямаха необходимото, за да победят фаворитите Бразилия.

Коефициентът за победа на Перу е 2.90. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.00Залози за това Уругвай да победят се приемат с коефициент 2.55. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Перу – Уругвай: Двубой статистика

По-малко от 2.5 гола са постигнати в четири от последните седем срещи между тези две държави, което включва победата на Уругвай с 1:0 над Перу в предишната им среща в събота.

Перу – Уругвай: Прогноза

И при двата отбора липсват ключови играчи, така че очакваме мача да завърши с под 2.5 гола. Перу често е трудно място за пътуване от други страни поради високата надморска височина и по-ниските нива на кислород, а когато и двата отбора вече са играли само преди няколко дни, те ще бъдат уморени и тези елементи вероятно ще доведат до по-слаб мач. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com