Рали

bet365

Рали спортът е вид автомобилен спорт, провеждан на обществени или частни пътища.
Използват се специално модифицирани за целта заводски автомобили, които отговарят на всички закони за движението по пътищата. Особеното при този автомобилен спорт е, че той не се провежда на затворени трасета. Вместо това участниците се състезават от точка до точка, като стартират през равни интервали от време и тяхното състезателно време се измерва чрез междинни контроли. Победител е този, който измине състезателните отсечки за най-кратко време.
А Saab 96 участват в исторически състезания.

В резултат на все по-напредналите рали автомобили на 21-ви век има тенденция към исторически състезания (известни също като класически състезания), в които старите автомобили се състезават по старите правила. Това е популярен спорт и дори привлича някои предишни драйвери в спорта. Много хора, които влизат, са започнали кариерата в исторически състезания.

bet365 Спортни залози

Терминът “рали”, като клон на моторните спортове, вероятно датира от първото рали Монте Карло през януари 1911 г. До края на 1920, малко, ако всички други събития, използвани термина. Самата Рали може да се проследи назад до 1894 Paris-Rouen движи без кон превоз конкурс (Concours де Voitures ДАНС Chevaux), спонсориран от един вестник Париж, Le Petit Journal, който привлече значителен обществен интерес и записи от водещи производители.

Наградите бяха връчени на превозните средства от жури въз основа на докладите на наблюдателите, които се качиха в един автомобил; официалния победител беше Albert Льометр шофиране на 3 к.с. Peugeot, въпреки че граф дьо Дион приключи първото но си парна превозно средство, задвижвано не отговаряше на условията за официалния конкурс.Това събитие е довело пряко до период от град-до-град пътни състезания във Франция и други европейски страни, което въведе много от функциите, намерени в по-късните митинги: индивидуални пъти Започнете с леки автомобили, работещи срещу часовника, а не главата до главата; време контролира в пунктовете за влизане и излизане от града по протежение на пътя; пътни книги и бележки по маршрута си; и шофиране на дълги разстояния по обикновен, главно чакъл, пътища, с лице опасности, като например прах, трафик, пешеходци и селскостопански животни.

bet365 Mobile Bonus

Следете новини за любимия си отбор. Намери бет365 за мобилен телефон онлайн или таблет (download mobile app). iOs, Android, Windows и MAC. Направи регистрация и спечели до 100 евро при вход. bet365 резултати за футбол, тенис, формула 1 и още много спорт.  Гледайте мачове на живо (live straming), спортни залози и прогнози от бет365

Гледай любимия си отбор в различните лиги и купит, чрез bet-bg.com. Нашите анализи и статистики за залози може да намерите за много футболни шампионати. Например, Шампионска лига, Висша Лига, Лига Европа, Ла Лига, Серия А, Лига 1 и още много други от bet-bg.

Директен линк за вход и bet365 Регистрация

BET-BG.com