Ред Бул нямат намеренията да жертват сезон 2021 във Формула 1 заради новите правила

Ред Бул нямат намеренията да жертват сезон 2021 във Формула 1 заради новите правила през следващата година.

От началото на кампанията базираният в Милтън Кийнс екип е един от основните претенденти за титлите при пилотите и конструкторите заедно с тима на Мерцедес. Именно този двубой между двата отбора прави тяхната задача с развоя на колите за 2022 година изключително сложна.

„Нашата същност като състезателен отбор не ни позволява да се откажем от даден сезон. Разбира се, че имаме ограниченията на тавана на разходите, което

усложнява нашия живот. Хората в този спорт обаче имат краткосрочна памет и трябва да се възползваш от всяка възможност.

„Всяко състезание е шанс и ако означава, че хората трябва да работят по-здраво и по-дълго за да по позволят това да се случи, тогава всеки трябва да е способен да се справи с това предизвикателство“, каза ръководителят на Ред Бул Кристиан Хорнер.

От Мерцедес пък заявиха, че до края на сезона няма да очакват съществени подобрения по W12, като Хорнер определи това за изненадващо.

„Не знам какви са техните ограничения. Определено те са по-голяма организация и ограничаването на разходите бе сериозен удар за тях, както и COVID. Ние успяхме до голяма степен да запазим целостта на отбора. Не мога да съдя други организации без да разполагам с всички факти, единствено мога да се фокусирам върху това, което ние вършим и ние сме спокойни с нашия подход. Естествено, ако те са с две секунди пред нас в първото състезание догодина тогава ще сме разочаровани.

Аз обаче мисля, че за момента разполагаме с правилния баланс“, добави Хорнер.

За разлика от отборите в челото на колоната, тези в нейното дъно като Хаас отдавна обявиха, че ще се фокусират изцяло върху сезон 2022 и изобщо няма да развиват своите болид за настоящата кампания. Тимовете от средата на колоната пък един по един започнаха да пренасочват своите усилия изцяло върху развоя на болидите си за следващия сезон след малки подобрения през тази година.

Няма съмнение, че Формула 1 е бърз, очарователен, зашеметяващ и вълнуващ спорт. Усещането е още по-неописуемо, когато сте заложили на любимия си спорт с bet365 Live In-Play. Независимо дали Ви харесва да залагате на bet365 Formula 1 или го правите само за забавление, ние Ви предоставяме пълен набор от информация с актуални новини всеки ден. От една страна това е един сравнително лесен спорт (коли карат в кръг, първият който финишира е победител), но от друга страна е изключително сложен, който понякога има неразличими правила и регламенти. Футболни прогнози от bet-bg.com

*За да се възползвате от Live In-Play пряко предаване залози на живо трябва да имате сума по сметката. Или да сте направили поне 1 залог за последните 24 часа!

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Въпреки това, за щастие залагането се установява на първата част от този спорт, а именно без да се налага да усвоявате тънкостите на този спорт (нека това оставим на състезателните инженери). Всеки тип знания, свързани със залагането са от полза и Ви доближават до печалбата. Така че колкото повече знаете и разбирате, толкова по-вероятно е да спечелите.

Следвайте всички спортни спортни залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато .  За да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо .  Kакто и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.Ред Бул нямат намеренията да жертват сезон 2021 във Формула 1 заради новите правила