Русия – Казахстан понеделник 09 Септември

Двубоят между Русия – Казахстан ще се проведе на 09 септември (понеделник) от 21:45 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Евро 2020. Русия има командна позиция в I група, с пет точки преднина. Те са домакин на класираните на трето място Казахстан тази седмица, което означава, че това е шанс за руснаците да затворят на еврото.

Коефициентът за победа на Русия е 1.18. Равенството в сблъсъка е оценено на 8.00Залози за това Казахстан да победят се приемат с коефициент 17.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Русия – Казахстан: Двубой статистика

Русия не са губили в последните 5 свои домакинства.
Казахстан нямат победа в последните си 5 мача като гост.
Русия са в победна серия от 4 мача.

Русия – Казахстан: Прогноза

Досега посетителите бяха бити от Русия и Белгия, докато само в един от петте им мача в тази кампания се вижда, че и двата отбора отбелязват гол. На всичкото отгоре Русия поддържа мрежата си в последните три срещи между тези две, докато домакините изглеждат добре, за да бъдат на върха. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com