Словения – Израел 09 Септември

Двубоят между Словения – Израел ще се проведе на 09 септември (понеделник) от 21:45 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Евро 2020. Води се състезателна борба за второ място в група G, като Словения и Израел са в комбинация за топ-две финала в тази група.

Коефициентът за победа на Словения е 2.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40Залози за това Израел да победят се приемат с коефициент 4.33. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Словения – Израел: Двубой статистика

Израел загуби четири от последните си пет гостувания, като единствената им победа в този сезон беше гостуването на Латвия.

Словения – Израел: Прогноза

Предвид лошата форма на Израел като гост, не можем да ги видим да извлекат каквото и да било от този сблъсък. Домакините току-що довериха голяма победа у дома, докато виждаме как ги следват, за да поемат контрола на второто място. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com