Станимир Стоилов е далеч от завръщане в Левски

Специалистът обаче уточни, че има желание отново да води „сините“ в бъдеще. Наставникът на Астана Станимир Стоилов разкри в интервю пред Би Ти Ви, че завръщането му в Левски София не стои на дневен ред. Той е изцяло фокусиран върху работата си в казахстанския клуб, с който им договор до края на следващия сезон.

Междувременно, залози за победа на Астана над Олимпиакос като гост на 20-ти октомври в Лига Европа се приемат при коефициент от 8.00. Шансовете на Стоилов и сие да завършат на първо място в група В са оценени на 41.00.

Станимир Стоилов беше начело на Левски в периода между 2004 и 2008 година, когато спечели на два пъти титлата във вътрешното първенство и вдигна също толкова пъти Купата на България. Той има амбиции да се завърне на „Герена“, но това няма да стане в скоро време.

„Имам договор с Астана и трябва да си го изпълня. На този етап съм далеч от завръщане в Левски. Когато става въпрос за Левски, винаги имам амбиции и желание. Като се върна, ще се опитам да работя по най-добрия за клуба начин“, коментира 49-годишният специалист.

Стоилов добави, че на Астана ще е много трудно да прескочи групите в Лига Европа. Затова основната цел на отбора през този сезон е да защити титлата си в първенството на Казахстан.

Бившият наставник на „сините“ не пропусна да пожелае късмет на новия селекционер на България Петър Хубчев. Хубчев ще дебютира начело на „лъвовете“ във визитата на Франция в петък от световните квалификации (23.00 за победа на България).

Не забравяйте, че ако срещата завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Важат Условия.

Вижте всички залози за Футбол

Save